BIO JE FRAJER SA PRELEPIM LICEM, A ONDA GA JE UNIŠTIO BOTOKSOM: Okrivio JEZIVU NESREĆU za sve, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

bio obožavan

BIO JE FRAJER SA PRELEPIM LICEM, A ONDA GA JE UNIŠTIO BOTOKSOM: Okrivio JEZIVU NESREĆU za sve, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Zek Efron (35) proslavio se 2006. ulogom u mjuziklu "High School Musical", a poslednjih godina izaziva zanimanje svojim izgledom.

Glumca, kog nemamo priliku često da vidimo u javnosti, paparaci su fotografisali na odmoru u Meksiku nakon što je završio snimanje filma "The Iron Claw".

Zek Efron
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zek je prošetao u kupaćem posle plivanja i pokazao je mišićavo telo koje je isklesao za ulogu rvača Kevina Von Erika. Takođe je ufotkan i sa misterioznom crnkom.

Zek Efron
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre toga Efrona nije dugo bilo moguće videti u javnosti pa se čak i na setu filma se trudio da izbegne objektive paparaca. Ipak, nekoliko fotografija se našlo na društvenim mrežama, a glumac je na njima bio potpuno neprepoznatljiv.

Iako je oduvek bio poznat kao neko ko vodi dosta računa o svom izgledu i redovno trenira, ovakve mišiće niko nije mogao ni zamisliti da može da dobije. Uz to je nosio periku zbog koje je bilo teško poverovati da je u pitanju ista osoba.

Zek Efron
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnogima se nije svidelo što vide i ostavljali su negativne komentare nakon čega se Zek još više povukao iz javnosti.

Tako je bilo sve do pre nekoliko dana kada su ga paparaci fotografisali tokom odmora u Meksiku. Izgleda potpuno drukčije nego mesecima pre što je razveselilo obožavaoce koji su oduševljeno komentarisali da mu se vraća "staro lice".

Zek Efron
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

To su isticali i pre nekoliko nedelja kada su se pojavile fotografije sa snimanja nove komedije "Ricky Stanicky" u Melburnu. Izgledao je baš kao i u vreme kada su milioni obožavateljki ludele za njim, a čini se da na njegovom licu nema tragova botoksa kojim je ranije deformisao lice.

Njegova vilica više nije četvrtasta kao ranije niti mu je brada oštra zbog prekomernih filera što je oduševilo njegove fanove koji ne prestaju da komentarišu koliko im je drago što je glumac konačno "onaj stari".

Zek Efron
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Zek je u septembru prošle godine prekinuo ćutnju i progovorio o glasinama da je uništio lice estetskim zahvatima. Naime, strani mediji su pisali da ima naduvano lice zbog botoksa i upoređivali ga s Mikijem Rurkom.

Za to vreme su ga fanovi branili i isticali da je njegov izgled posledica loma vilice. Glumac je u intervjuu za Men's Health objasnio da je imao jezivu povredu. Naime, ozledio je svoje lice, prednji krsni ligament, iščašio rame i slomio zglob. To mu se dogodilo dok je trčao po kući u čarapama zbog čega se okliznuo, kako je tvrdio.

Udario je licem u granitni deo fontane i izgubio svest.

"Kad sam se probudio, brada mi je visila sa lica', ispričao je glumac, a mnoge su nasmejale njegove tvrdnje.

Efron je rekao da su zbog povrede mišići za žvakanje kompenzirali ranu na način da su ojačali i povećali se što je posledično uzrokovalo vidljive promene na njegovom licu.

Zek Efron
foto: Printscreen/Facebook

"Jednostavno su mi ti mišići porasli. Postali su jako, jako veliki’, rekao je. Naglasio je kako nije bio svjestan da se toliko priča o njegovom izgledu dok ga majka nije nazvala i pitala je li bio na plastičnoj operaciji jer je to pročitala na društvenim mrežama.

"Da se brinem o tome što drugi ljudi misle o meni, definitivno ne bih bio u stanju da se bavim se ovim poslom", poručio je glumac u čiju priču o povredi mnogi i dan-danas ne veruju.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track