PRESLATKA DEVOJČICA IZ OČAJNIH DOMAĆICA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Borila se s POROCIMA, sestra joj umalo UMRLA OD PREDOZIRANJA
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

PRESLATKA DEVOJČICA IZ OČAJNIH DOMAĆICA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Borila se s POROCIMA, sestra joj umalo UMRLA OD PREDOZIRANJA

Pop kultura -

Američka glumica Medison de la Garsa najpoznatija je po ulozi preslatke debeljuškaste devojčice Huanite Solis u seriji "Očajne domaćice".

U seriji je počela da glumi kada je imala samo sedam godina, a danas ima 21 i nije je baš lako prepoznati.

Očajne domaćice, Medison de la Garsa
foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Kao i mnoge dečje zvezde, Medison je tokom godina imala problema s porocima, a nedavno se na svom profilu na TikToku pohvalila kako je trezna već gotovo godinu dana.

Mnoge obožavatelje zanimalo je i s kojim se tačno porocima borila, a Medison im je odgovorila kako iz privatnih razloga ne želi da podeli svoju celu priču, te je poručila da se nada kako to mogu da poštuju.

U januaru je na TikToku otkrila i da je prestala da konzumira marihuanu.

Medison je i mlađa polusestra pevačice Demi Lovato, koja se takođe borila s raznim porocima, te je 2018. zamalo umrla od predoziranja.

Polusestre su jako bliske i često dele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a Medison je čak glumila i mlađu verziju Demi u seriji "Sonny with a Chance".

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:53

Da li su junaci našeg detinjstva zaista politički nekorektni?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track