NEZGODA NA SNIMANJU NASTAVKA DŽOKERA: Ledi Gaga i Hoakin Finiks spasavali kolegu! Stropoštao se niz stepenice, oni odmah skočili
Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

DOBRO JE PROŠAO

NEZGODA NA SNIMANJU NASTAVKA DŽOKERA: Ledi Gaga i Hoakin Finiks spasavali kolegu! Stropoštao se niz stepenice, oni odmah skočili

Pop kultura -

Nove fotografije sa snimanja nastavka "Džokera" prikazuju Ledi Gagu i Hoakina Finiksa dok pristižu u pomoć kolegi na setu koji je pao tokom snimanja na čuvenim stepenicama u Bronksu.

Pevačica je bila obučena i našminkana kao Harli Kvin u trenutku kad se incident dogodio na stepeništu u Bronksu. Ledi Gaga i Finiks su bili na pola scene kada se jedan od članova ekipe spotaknuo o ogradu i pao. Čini se da muškarac nije teže povređen. Nezgoda je navela Gagu i Finiksa da pauziraju scenu i pomognu muškarcu da se popne na glavne stepenice pre nego što je snimanje nastavljeno.

Hoakin Finiks, Lejdi Gaga, Džoker
foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nastavak kritički hvaljenog "Džokera" režirao je Tod Filips, koji je takođe napisao scenario sa Skotom Silverom. Gaga glumi verziju lika iz DC Comicsa, Harli Kvin, psihijatricu koja se uhvati u koštac s Džokerovim zlobnim putevima, prenosi Variety.

Hoakin Feniks, Hoakin Finiks
foto: Profimedia

Margo Robi je ranije glumila Harli Kvin u filmovima "Suicide Squad" i "Birds of Prey", a Kejli Kvoko je pozajmila glas liku u animiranoj seriji "Harley Quinn".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:21

PEVAČICA JE PRE 2 GODINE REKLA DA JE ON DOBAR FRAJER! Sada su snimali zajedno spot: OTKRILA KAKO JE SNIMANJE STRASNIH SCENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track