IZGLEDA KAO DA IMA VIŠE OD 50 GODINA I LICE MU JE NATEČENO: Da li je slavnom glumcu OVAJ POROK došao glave? (FOTO)
Džastin Timberlejk, Foto: Profimedia

ŠUŠKA SE DA JE PROPAO

IZGLEDA KAO DA IMA VIŠE OD 50 GODINA I LICE MU JE NATEČENO: Da li je slavnom glumcu OVAJ POROK došao glave? (FOTO)

Pop kultura -

Svetski poznati pevač Džastin Timberlejk, puno puta je bio glavna tema za prozivanje, što i ne iznenađuje toliko pošto mu je privatni život inače pun skandala. Ovaj put, korisnici društvenih mreža su se obrušili na njegov izgled.

Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

Džastin je slavu stekao već kao dečak u poznatom Diznijevom 'Mickey Mouse Clubu', a kasnih devedesetih je postao planetarno popularan kao deo boj benda NSYNC, jednog od najpopularnijih pop sastava svih vremena.

Dodatnu popularnost stekao je i u vezi sa Britni Spirs sa kojom je bio od 1999. do 2002. kad su naglo prekinuli, a on je svu krivicu svalio na nju lažući da ga je varala kako bi zaradio na njihovom prekidu što se godinama kasnije dokazalo.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

Nakon Britni, Džastin je zaveo glumicu Kameron Dijaz koja je od njega bila 8 godina starija. Važili su za zlatni par Holivuda, mada je i toj vezi nakon 3 godine došao kraj. Raskinuli su 2006. godine, a Džastin je potom upoznao Džesiku Bel u koju se ubrzo zaljubio.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: AP

Svi su mu zavideli na tom skladnom braku. Zato je mnoge šokiralo curenje paparaco fotografija na kojima se otkrilo kako je Justin imao aferu sa koleginicom sa filmskog seta. Nakon toga se javno izvinio supruzi, okrivivši za sve alkohol.

"Previše sam popio te večeri i kajem se zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Izvinjavam se svojoj neverovatnijj ženi i porodici što sam ih doveo u tako neugodnu situaciju i fokusiran sam na to da budem najbolji suprug i otac koji mogu biti', poručio je Džastin.

Mnogi su im nakon toga predviđali razvod, ali je Džesika sve oprostila Džastinu, a nedavno su i proslavili godišnjicu braka.

Ovaj put, Džastin se našao na tapeti nakon što se pojavio u jednom videu o pevačici Tejlor Svit u kojem je hvali povodom dodele nagrade Innovator. Mnogima je za oko zapeo njegov neobičan izgled i nisu ga štedeli u komentarima.

"Zna li neko je li to Džastin ostario sa 42 godine ili je imao lošu plastičnu operaciju"?, "Zar je to Džastin? Morala sam dva puta da pogledam da vidim da li je to on", "Lice mu je natečeno", "Trebalo bi da uzima kremu za sunčanje", "Izgleda kao da ima više od 50 godina", bili su samo neki od komentara.

Džastin se za sada povodom ovoga nije oglašavao.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track