IKONA SE VRATILA: Ceo svet je gledao KAKO PLAČE na poslednjoj reviji, a sad sve IZNENADILA! Omiljena SRPSKA SNAJKA ponovo na vrhu
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

OBJAVILA LEPE VESTI

IKONA SE VRATILA: Ceo svet je gledao KAKO PLAČE na poslednjoj reviji, a sad sve IZNENADILA! Omiljena SRPSKA SNAJKA ponovo na vrhu

Pop kultura -

"Ponovni susret i tako je dobar osećaj", piše na Instagram stranici čuvenog brenda "Victoria's Secret", čime je najavljeno da ova kuća ponovo sarađuje sa Adrijanom Limom.

Adrijana Lima je najznačajnije ime sa kojim je brend sarađivao. Bila je Anđeo "Victoria's Secret" od 2009. do 2018. godine, kada se na kraju revije u Njujorku, opraštajući se od "krila", rasplakala.

Lima je sada zaštitno lice kampanje novog parfema "Heavenly Eau de Parfum", a čim su objavljeni snimci i slike iz reklame sa njom u glavnoj ulozi, fanovi su se oglasili: "Kraljica", "Ikona se vratila", "Ovo je neverovatno", "Prelepa", "Povratak korenima", "Tako sam srećna".

Adrijana Lima u novoj kampanji nosi žutu haljinu od tila u kojoj je hipnostisala publiku.

"Tako sam uzbuđena što ću ponovno raditi sa Victoria's Secret, brendom koji je meni uvek bio kao porodica. Biti lice ove kultne kampanje i parfema je tako posebno jer prekrasno nadopunjuje ženski sjaj, što i jeste simbol inspirativne misije "Victoria's Secret", da slavi svaku ženu. Bilo je neverovatno ponovno biti na snimanju sa svima i sjajno smo se proveli dok smo se trudili da ožiivmo ovu poruku kroz ovaj vanvremenski miris", oglasila se Adrijana Lima koja je 29. avgusta prošle godine dobila treće dete sina Sajana. Pauzirala je nekoliko meseci pa se vratila modi.

Lima iz braka sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu. Razveli su se pre više godina, a ona je i dalja naša omiljena (bivša) snaja.

"Čast je što se svetska ikona vratila kao lice naše nove kampanje "Heavenly Eau de Parfum". Adrijana nije samo omiljeni član porodice "Victoria's Secret", već i i predstavlja suštinu ovog parfema. Kao i uvek, Adrijanina očaravajuća energija na setu ove kampanje podigla je glamurozni i blistavi sjaj ovog mirisa na viši nivo i jedva čekamo da to podelimo sa svima", rekla je potpredsednica kreativnog sektora "Victoria's Secret Beauty & PINK" Trejsi Deleu, piše magazin "Pipl".

"Victoria's Secret's" najavila je da će ove godine ponovo održati godišnju reviju nakon nekoliko godina pauze. Možda se Lima pojavi i na tom događaju.

Brend je saopštio da će podržati raznolikost kada je reč o izgledu manekenki, a ranije je bio na meti kritika zbog izjava bivših čelnika Eda Razeka da su plus sajz modeli neprihvatljivi za ovu kuću. Razeka je veliki broj modela optužio za seksualno nasilje.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track