RASPAO SE BRAK POZNATOG PLEJBOJA I 30 GODINA MLAĐE LEPOTICE?! Priča se da im je LJUBAV pukla, a ovo su DETALJI!
Foto: Profimedia

da li je moguće?!

RASPAO SE BRAK POZNATOG PLEJBOJA I 30 GODINA MLAĐE LEPOTICE?! Priča se da im je LJUBAV pukla, a ovo su DETALJI!

Pop kultura -

Francuski glumac Vensan Kasel naglo je izbrisao sve slike svoje žene manekenke Tine Kunaki sa svog Instagrama - usred žestokih spekulacija da se par razišao nakon pet godina braka.

Ovaj 56-godišnjak - koji je najpoznatiji po ulogama u "Okeanovih dvanaest" i 2Crni labud", ušao je u brak sa Tinom (26) 2018., dve godine nakon što su prvi put bili povezani, a u aprilu 2019 su dobili kćer Amazoni.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Međutim, izvor je za britanski Daily Mail rekao da par ide ka razvodu braka, rekavši: "Rastavili su se pre nekoliko nedelja. Tini je slomljeno srce."

Dok predstavnici Vensana i Tine nisu odgovorili na zahteve za komentar ove situacije, glumčevi nalozi na društvenim mrežama dovoljno govore o odnosu para. Vensan je uklonio sve tragove svoje supruge sa svog Instagram naloga poslednjih dana.

Tina Kunaki, Vensan Kasel, modna revija, Viktorija Bekam, Simona Port Žakemus
foto: Profimedia

Omiljene slike para koje su prethodno preplavile Vensanov nalog, nestale su bez traga. Štaviše, Vensan juče nije objavio ništa povodom Tininog rođendana. Manekenka je ripostovala ostale lepe želja svojih prijatelja na svom storiju.

Poslednji put kada je glumac lajkovao jednu od slika njegove žene na Instagramu bio je 17. februara, a Tina nedeljama nije podelila nijednu svoju fotografiju sa Vensanom, što je navelo nekoliko njenih pratilaca da se zapitaju: "Gde ti je muž?"

Vinsent Kasel, Monika beluči, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Ni Tina ni Vensan se nisu javno pozabavili rastućim spekulacijama među svojim pratiocima o statusu njihovog braka - međutim, oboje su nastavili da dele redovne informacije o radu na svojim nalozima u poslednjih nekoliko nedelja.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Printscreen Instagram

Dok je Tina podelila nekoliko slika sa fotografisanja, Vensan je reklamirao dva nova filma, Tri musketara: D'Artanjan, i Liaison u kojem glumi zajedno sa drugom francuskom superzvezdom Evom Grin. Vensan je podelio nekoliko svojih slika sa Evom (42), koju je hvalio kao "divnu koleginicu".

I dok nije objavio ništa o Tininom rođendanu u sredu, glumac je odao počast svojoj 18-godišnjoj ćerki Devi, koju deli sa svojom prvom suprugom Monikom Beluči.

1 / 17 Foto: Profimedia

Vinsent i Monika (53) venčali su se 1999. nakon što su se upoznali na snimanju svog filma iz 1996. godine "Stan" i zajedno imaju dvoje dece, a u braku su bili sve do 2013. godine.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track