MIMA KARADŽIĆ BEZ MAJICE U SEDMOJ DECENIJI: Nakon vesti o vezi sa mlađom koleginicom zapalio mreže i OPRAVDAO EPITET ZAVODNIKA!
Foto: Nemanja Nikolić

GORE MREŽE

MIMA KARADŽIĆ BEZ MAJICE U SEDMOJ DECENIJI: Nakon vesti o vezi sa mlađom koleginicom zapalio mreže i OPRAVDAO EPITET ZAVODNIKA!

Pop kultura -

Glumac Mima Karadžić u prethodnom periodu našao se u žiži interesovanja javnosti, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je u vezi sa 35 godina mlađom koleginicom, o čemu je ranije pisao Kurir.

Mima Karadžić, Mima Karadzic
foto: Damir Dervišagić

Kako je Kurir saznao, Mimina nova izabranica zove se Nataša Stanišić i on je za sada svima predstavlja kao svoju prijateljicu, a sa njom se već dva puta za kratko vreme pojavio u javnosti.

Javnost je za ovaj odnos saznala polovinom marta, kada se par pojavio zajedno na snimanju emisije "Nikad nije kasno" na Košutnjaku, gde se on našao u ulozi člana žirija. A nedavno su se pojavili i na premijeri predstave "Laž", gde ih je uslikao naš papraco.

Milutin Mima Karadžić, Mima Karadžić, Mima Karadzic
foto: Damir Dervišagić

Popularni glumac i producent Milutin Mima Karadžić proslavio je 68. rođendan, a tim povodom je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram iznenadio objavom na kojoj je pozirao bez majice.

- Od sinoć, od ponoći, mnogi i poznati i nepoznati i svakakve novine i Instagram i svi mi čestitaju rođendan. Još bih zamalo pomislio da sam važna ličnost. Ipak, znam da nisam, ali svima koju su me se setili ovim putem veliko hvala - poručio je Mima.

Usledili komentari na račun njegovog izgleda u sedmoj deceniji, koji su atmosferu na društvenoj mreži Instagram doveli do usijanja:

"Svaka čast, srećan rođendan", "Faca bio, faca ostao", "Neverovatno kako izgledate", "Odlično, bravo, care", "Trljam oči i ne verujem šta vidim" - bili su neki od komentara.

Mima Karadžić
foto: Vladimir Šporčić

Ovom objavom popularni glumac još jednom je opravdao epitet zavodnika, iako je odavno zagazio u sedmu deceniju života.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:09

MIMA KARADŽIĆ JE APSOLUTNI HIT NA INSTAGRAMU! Recituje PESMU i radi TRBUŠNJAKE u isto VREME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track