ŠMINKER HOĆE DA LIČI NA POZNATU PEVAČICU: Do sada je pukao preko 50.000 evra na operacije, posebno uložio u OVAJ DEO tela! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

neverovatno

ŠMINKER HOĆE DA LIČI NA POZNATU PEVAČICU: Do sada je pukao preko 50.000 evra na operacije, posebno uložio u OVAJ DEO tela! (FOTO)

Pop kultura -

Američka reperka i pevačica Niki Minaž (40) mnogima je uzor i ta većina je inspirisana njenim pevanjem, garderobom ili frizurom. Međutim, Rudi Vilalobos (27) odlučio je da želi da izgleda baš poput Niki Minaž.

Niki Minaž
foto: Printscreen/*Instagram

Ponosno na društvenim mrežama pokazuje zadnjicu koja je baš poput Nikine, a kako bi postigao obline iz snova, ubrizgali su mu i nekoliko ilegalnih filera.

Na operacije za postizanje ovakvog izgleda potrošio je preko 48 hiljada funti (oko 50.000 evra).

Rubi Vilalobos je mejk ap umetnik, a u razgovoru sa Shoutout La otkrio je kakvu ulogu u njegovom životu igra rizik.

- Mislim da će uvek doći trenutak u svačijem životu kada ćemo morati da rizikujemo za nešto. Izađite iz svoje zone komfora i rizikujte. Što se mene tiče, rizik definitivno igra ulogu u mom svakodnevnom životu i karijeri jer sam sam svoj šef, radim za sebe, pa stoga moram kreirati vlastita pravila i sudbinu bez stvarnog vodiča kog bih sledio ili posebnih pravila - rekao je Rudi.

Rudi je u razgovoru takođe zahvalio Niki Minaž za koju kaže da je njegova najveća inspiracija.

- Oh, hvala Niki! Kraljica. Toliko me inspiriše.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track