SVI DETALJI NAJŽUSTRIJE SVAĐE IZMEĐU HARIJA I ČARLSA: Otac nije hteo da mu ispuni OVAJ HIR, danima nakon toga nisu pričali!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

kralj dugo nakon svađe nije hteo da ga pozove

SVI DETALJI NAJŽUSTRIJE SVAĐE IZMEĐU HARIJA I ČARLSA: Otac nije hteo da mu ispuni OVAJ HIR, danima nakon toga nisu pričali!

Pop kultura -

Princ Hari navodno je opsovao svog oca, kralja Čarlsa, tokom žustre svađe oko novca, tvrdi nova knjiga o kraljevskoj porodici.

Nakon što je izgubio živce pošto njegovi finansijski zahtevi nisu bili ispunjeni, tvrdi se da je besan Hari svoje frustracije iskalio na ocu u burnom telefonskom razgovoru.

princ Hari
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Detalje svađe u svojoj knjizi "Naš kralj" opisuje kraljevski dopisnik Robert Džobson.

Navodi se da knjiga donosi drugu stranu sukoba između Harija i njegove porodice. Princ je svoju verziju priče izneo nekoliko puta u javnosti, u intervjuu sa Oprom Vinfri, u Netfliksovom dokumentarcu i u svojim memoarima "Spare", a iz nove knjige može se zaključiti da Hari ipak nije sve detalje izneo na videlo.

Princ Hari
foto: ITV / Planet / Profimedia

Kralj je naime, odbio Harijeve zahteve za novcem, govoreći sinu da nije on banka i da ne može da finansira njegov život nakon što je odstupio od kraljevskih obaveza. Navodi se da je Čarls nakon burne svađe, prestao da se javlja sinu na telefon.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:55

Novi obrt u seriji Prsten sudbine: Sećanja su nestala, ali emocije su tu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track