TREĆA EPIZODA SERIJE "NASLEDNICI" PROGLAŠENA NAJBOLJOM U ISTORIJI: Evo zašto je PORODIČNA DRAMA puna CRNOG HUMORA osvojila svet
Foto: HBO / Planet / Profimedia

FANOVI ODUŠEVLJENI

TREĆA EPIZODA SERIJE "NASLEDNICI" PROGLAŠENA NAJBOLJOM U ISTORIJI: Evo zašto je PORODIČNA DRAMA puna CRNOG HUMORA osvojila svet

Pop kultura -

HBO je oduševio gledaoce već prvom sezonom hit serije "Naslednici" (Succession) 2018. godine, a o poslednjoj, četvrtoj sezoni, priča se već danima.

Radnja crnohumorne i dramatične serije prati bogatu, neobičnu i duboko razorenu porodicu Roj, za koju nema mira. Glava porodice, Logan Roj, upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svetu, a njegov i život njegovo četvoro dece počinje da se menja kada krene da se povlači iz kompanije.

Succession, Naslednici
foto: Printscreen/ Youtube/ HBO

Napetosti rastu zbog borbe za prevlast, ne samo između Logana i njegovog najstarijeg i najinteligentnijeg sina Kendala, nego i ostale mlađe dece, Romana, Sioban i Konora. Nakon što Kendalu propadne puč na oca i dosadašnji sistem trule porodične loze, kreće iscrpljujuća borba za uticaj, slavu i novac.

Radnju vam dalje nećemo otkrivati, jer ako u poslednje vreme nešto vredi pogledati u moru serija, onda su to "Naslednici", koja ne spada u glupave, brzinski složene, već ima "glavu i rep". Tome u prilog idu i ukupno 52 filmske i televizijske nagrade, uključujući 14 Emija i 3 Zlatna globusa.

O četvrtoj sezoni serije još će se dugo pričati, jer će ostati zapisana u istoriji. Naime, treća epizoda ujedno poslednje sezone pod nazivom "Connor's Wedding" srušila je rekord kada je na IMDb-u ocenjena čistom desetkom.

Najvišu ocenu dosad na pomenutoj stranici imala je 14. epizoda pete sezone serije "Breaking Bad" iz davne 2013. godine.

Dramatična epizoda promenila je tok radnje i šokirala gledaoce, a bavila se venčanjem najstarijeg sina, Kendala Roja, i putovanjem Logana Roja avionom u Švedsku. Obe se odvijaju na isti dan, te teraju porodicu i na komplikovano, emocionalno putovanje... Gledaoce čeka još sedam uzbudljivih epizoda pre kraja.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:58

NOVA HIT SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA! Prvih pet epizoda serije Prsten sudbine gledaoce ostavilo bez daha 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track