IMALA VIŠE OD 110 KG, A SADA JE NA IVICI ANOREKSIJE: Novo izdanje slavne glumice opet ŠOKIRA, sada je prešla u drugu krajnost FOTO
Foto: NGRE / BONI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ide iz jedne krajnosti u drugu

IMALA VIŠE OD 110 KG, A SADA JE NA IVICI ANOREKSIJE: Novo izdanje slavne glumice opet ŠOKIRA, sada je prešla u drugu krajnost FOTO

Pop kultura -

Slavna glumica Džesika Simpson, nekada je bila poznata po svojim ulogama ali i po svom atraktivnom izgledu. Međutim, poslednjih nekoliko godina najviše se priča o njenoj težini i kilogramima.

Džesika je svojevremeno žarila i palila Holivudom, gradila pevačku karijeru, zaređala nekoliko filmskih uloga, vodila je nekoliko popularnih rijaliti TV programa, pokrenula vlastiti brend odeće, a imala je sreće i u ljubavi.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

Ušla je u vezu sa bivšim fudbalerom, Erikom Džonsonom, a potom i u brak u kojem su dobili troje dece.

Međutim, početkom 2000-ih njena popularnost je počela polako da jenjava. Naime, glumica je počela sve češće da se okreće alkoholu što je u kombinaciji sa tri trudnoće rezultiralo dobijanjem viška kilograma.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

Uspela je da se ugoji neverovatnih 110 kilograma pre nego što je odlučila da okrene novu stranicu u životu. Tom prilikom, za pomoć se obratila treneru Harliju Pasternaku, zahvaljujući kome se doslovno prepolovila i skinula čak 45 kilograma.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

Progovorila je i o svom životu bez kapi alkohola, a i o tome šta ju je nateralo da pije. Otvoreno je priznala da nije znala kako da se nosi sa slavom i negativnim komentarima na internetu.

Taman kad se činilo da je stala konačno na svoje noge, okrenula se drugoj krajnosti te na novijim fotografijama izgleda jako mršavo i ispijeno, a neki su fanovi komentarisali da im se čini da se glumica nalazi na ivici anoreksije.

Džesika je radila i na svom licu i ranije su je prozivali da preteruje s intervencijama i filerima zbog čega joj se lice toliko promenilo da je nekima teško u njoj prepoznati nekadašnju omiljenu slatkicu koja je nekada ‘harala’ Holivudom.

Na društvenim mrežama, na kojima je aktivna i redovno deli nove objave, često joj ostavljaju zabrinute poruke u vezi njenog zdravlja, a iako su se neki zapitali je li njena izrazita mršavost rezultat aplikacija za obradu fotografija, paparazzo fotke potvrđuju da ipak nije te da glumica u stvarnosti izgleda jednako (pre)mršavo kao i na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track