Najnovije vesti

BORILA SE S TEŠKOM BOLEŠĆU I BRAK JOJ SE RASPAO: Život čuvene SULTANIJE HUREM nije nimalo lak, a danas je NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

ŽIVOTNA PRIČA

BORILA SE S TEŠKOM BOLEŠĆU I BRAK JOJ SE RASPAO: Život čuvene SULTANIJE HUREM nije nimalo lak, a danas je NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Pop kultura -

Poznatu tursku glumicu Vahide Perčin (57) gledaoci su upoznali kroz ulogu sultanije Hurem u hit seriji "Sulejman Veličanstveni".

Vahide u početku nije bilo lako da se nosi s harizmom Merjem Uzerli (39), koja je "preko noći" napustila set "Sulejmana Veličanstvenog" i vratila se u rodnu Nemačku.

Hurem
foto: Prinsskrin

Perčin je veoma poznata i cenjena turska glumica koja je dokazala svoj talenat u filmovima, serijama i pozorišnim predstavama, a vodi i glumačku školu sa svojim bivšim suprugom, Altanom Gordumom (64), od kog se razvela 2013. Bivši par je zajedno dobio ćerku Alize (29), koja je završila studije psihologije.

Vahide je život uz glumačke uspehe doneo mnoge izazove. Godine 2011. je saznala tešku dijagnozu, rak dojke, a nakon toga je veoma retko želela da daje intervjue.

Ipak, i u najtežim trenucima Vahide je znala da se nasmeši i okupljenim novinarima da nekoliko izjava. Tokom borbe s karcinomom napravila je pauzu u karijeri, ali se veoma brzo vratila snimanjima.

Inače, glumica je 2020. viđena s bivšim suprugom u okrugu Etiler i svi su bili iznenađeni transformacijom jer gotovo da je nisu prepoznali. Na pitanje novinara da li se strašna bolest s kojom se borila pre 10 godina vratila, glumica je to demantovala i objasnila da je s njenim zdravljem sve u redu.

Ovakvo pitanje novinara usledilo je jer se glumica ošišala na kratko, pa je mnoge to asociralo na gubitak kose tokom bolesti.

"U svakom slučaju, prvo se ljudi leče od raka, pa se šišaju, a ne obrnuto, tako da nemate zašto da brinete", rekla je Vahide.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

TURSKI LEKAR KOJI JE OPERISAO MILJANU KURIRU POSLAO DOKAZE Operacija prošla bez komplikacija i krvarenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track