POROĐAJ U 42. ME JE UNIŠTIO: Adrijana Lima progovorila o NAJVEĆOJ BORBI! U njenoj ISKRENOJ IZJAVI će se pronaći MNOGE ŽENE
Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

OGOLILA SE

POROĐAJ U 42. ME JE UNIŠTIO: Adrijana Lima progovorila o NAJVEĆOJ BORBI! U njenoj ISKRENOJ IZJAVI će se pronaći MNOGE ŽENE

Pop kultura -

Adrijana Lima progovorila je o problemima s kojima se suočava nakon što je u 42. godini rodila treće dete - sinčića Sijana.

"Porođaj me uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan samu sebe moram da podsećam da moram da prihvatim svoje novo telo, ali i da učinim sve što mogu da ga što pre dovedem u red", rekla je manekenka u razgovoru za "People".

"Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetim. I to je u redu, jer telo u različitom životnom dobu reaguje različito na iste podražaje", dodala je.

Inače, Adrijana iz bivšeg braka ima dve ćerke, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Sijenu, koje je dobila sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, od kog se razvela 2016, nakon sedam godina braka.

Adrijana Lima
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon razvoda sreću je ponovo pronašla s Andreom Lemersom, a sina Sijana dobili su u septembru prošle godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track