OČI CELOG SVETA UPRTE U KIJANUA RIVSA I NJEGOVU DEVOJKU: Javno uradili nešto što NIKAD NISU! Društvene mreže se USIJALE (FOTO)
Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

OTIŠLI KORAK DALJE

OČI CELOG SVETA UPRTE U KIJANUA RIVSA I NJEGOVU DEVOJKU: Javno uradili nešto što NIKAD NISU! Društvene mreže se USIJALE (FOTO)

Pop kultura -

Poznati glumac Kijanu Rivs je već godinama u vezi s partnerkom Aleksandrom Grant, a njihov odnos je na početku krio od javnosti. U poslednje vreme, Kijanu sve češće izlazi s Grant, te zajedno poziraju na crvenim tepisima, a sada je došao i trenutak da pred kamerama podele nešto više.

Iako su dosad samo pozirali jedno uz drugo, Kijanu i Aleksandra sada su razmenili i mali poljubac koji su okupljeni fotografi odmah krenuli da zabeleže, a fotografija ovog retkog trenutka odmah je obišla svet.

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Aleksandra je na crveni tepih stigla u dugoj lepršavoj crvenoj haljini dok je Kijanu bio u crnom smokingu.

Par je izgledao vrlo srećno i zadovoljno, a čini se da su se na ovaj potez odlučili jer njihovi obožavatelji već mesecima vole da čitaju sve o njihovoj ljubavnoj priči.

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: Profimedia

Vezu s umetnicom Aleksandrom potvrdio je krajem 2019. godine, kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vreme, a upoznali su se preko posla i počeli da se druže, te se iz prijateljstva rodila ljubav.

Naime, počeli su da sarađuju na knjizi fotografija "Ode to Happiness" 2011. godine i njome su ostvarili uspeh, a 2016. godine odlučili su da zajedno stvore novo delo naziva "Shadows".

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: Profimedia

Reakcije javnosti na izabranicu holivudskog dobrice bile su podeljene i mnogi su pisali pogrdne komentare na račun njene sede kose, dok su drugi stali u odbranu ženi koja je glumcu vratila veru u ljubav nakon teškog perioda koji je proživeo kad mu je preminula prva beba i partnerka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

GLUMAC PREŠAO 600 KILOMETARA PEŠICE DA BI POMOGAO DECI SA AUTIZMOM: Nisam ni slutio kakvo ću iskustvo doživeti na tom putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track