POZNATA SRPKINJA SA NAJVEĆOM ZADNJICOM NA SVETU ŠOKIRALA METODAMA VASPITANJA! Snimila kako igra sa ćerkom, pa iznervirala sve!
Foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

jezivo!

POZNATA SRPKINJA SA NAJVEĆOM ZADNJICOM NA SVETU ŠOKIRALA METODAMA VASPITANJA! Snimila kako igra sa ćerkom, pa iznervirala sve!

Pop kultura -

Koko Ostin je Srpkinja koja je poznata po svojim neuobičajnim odlukama kada je u pitanju roditeljstvo, a sada se ponovo našla u centru pažnje.

Ona je sa svojom ćerkom Šanel Nikol snimila ples uz pesmu "Boom Boom Pow" grupe "Black Eyed Peas". Kritike u komentarima neprestano pljušte jer u jednom Koko stavlja nogu na ćerku koja je potom par puta udara po zadnjici. Neki od komentara na račun ove najpoznatije Srpkinje su:

“Nije prikladno za devojčicu i njenu majku" , "Čudno je kako ju je "udarila" (misli se na pokrete male Nikol). Oprosti, ali je čudno".

"Neprikadno, neprimereno", "Kako je tužno da je ovo novi način odgajanje dece i još gore, što to podržava ostatak društva zato svet i jeste ovakav", samo su neki od komentara.

Koko nije prvi put na meti kritika, vrlo često je kritikuju zbog načina na koji vaspitava svoju ćerku.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:28

AKO LEČITE DETE NA TIKTOKU, BUDITE SVESNI OVOG Pedijatar Nataša Đuričić: Komplikacije mogu biti opasne po srce i bubrege

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track