IMA 92 KILOGRAMA I PONOSNO ŠETA U MINIĆU: Sevnula zadnjica u PREKRATKOJ SUKNJI, a ceo svet u ŠOKU! Utegla se, sve PRŠTI! (FOTO)
Foto: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

NEVEROVATNO IZGLEDA

IMA 92 KILOGRAMA I PONOSNO ŠETA U MINIĆU: Sevnula zadnjica u PREKRATKOJ SUKNJI, a ceo svet u ŠOKU! Utegla se, sve PRŠTI! (FOTO)

Pop kultura -

Ešli Grejem, plus sajz mnodel, uopšte se ne obazire na to što joj stalno zameraju višak kilograma, već stalno oblači provokatinu odeću podsećajući sve koliko je važno da volimo svoje telo.

Ešli je bila zvezda na Nedelji mode u Parizu na reviji modne kuće "Baldain".

Ultra moderna ljubičasta bunda, crne Gucci čizme i mini- haljina bili su dovoljni da bukvano svi te večeri gledaju samo u nju. Ešli se kako stvari stoje, ozbiljno spremala za ovu reviju i sve što možemo da joj kažemo je - svaka čast.

Stil Ešli Grejem izazviva kontroverzne komentare i uvek podigne veliku prašinu. Jednima se dopada njeno samopouzdanje, dok drugi skreću pažnju da, imajući u vidu broj njenih kilograma (92) ne bi trebalo da nosi ovako provokativnu garderobu.

Ograničavati nečiji modni izbor je prilično drsko i bezobrazno,a tu su i komentari da promovisanjem plsu sajz izgleda ugrožava svoje zdravlje i pritom šalje opasne poruke drugima da treba slediti njen primer.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track