POZIRALA GOLA U KADI, A U RUCI DRŽI ĆERKICU! Poznata manekenka šokirala sve izgledom nakon porođaja: Komentari neprestano pljušte!
Foto: Profimedia

FOTO

POZIRALA GOLA U KADI, A U RUCI DRŽI ĆERKICU! Poznata manekenka šokirala sve izgledom nakon porođaja: Komentari neprestano pljušte!

Pop kultura -

Manekenka i supruga muzičara Džona Ledženda (44), Krisi Tajgen (37), izazvala je polemiku pozirajući sa ćerkom Esti Maksin u kadi.

- Dojka koja mi visi niz bok i duboki ljubičasti ožiljci za ceo život, ali ti si previše savršen da brineš o bilo čemu od toga - napisala je Krisi uz fotografiju koju je podelila sa svojih više od 40 miliona fanova na Instagramu.

Mnoge žene su je podržale zbog realističnog prikaza stvari i ženskog tela nakon porođaja, ali je bilo i onih koji su je napali, rekavši joj da neki momenti nisu za objavljivanje.

Podsetimo, Krisi je u januaru ove godine rodila treće dete, a sa suprugom već ima ćerku Lunu Simon (7) i sina Majlsa (4). Manekenka je na društvenim mrežama otkrila da je ponovo trudna u avgustu 2022. Prošle su dve godine od smrti njihovog sina Džeka, kojeg je manekenka abortirala u petom mesecu trudnoće.

Krisi Tajgen, Džon Ledžend
foto: Profimedia

- Šokirani smo i dubokim bolom za koji samo čujete, bolom koji do sada nismo osetili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo bebi potrebnu tečnost, uprkos kesama i kesama transfuzije krvi. To jednostavno nije bilo dovoljno. Za našeg Džeka. Tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da nismo mogli da vam damo dom koji vam je bio potreban da preživite. Uvek ćemo te voleti - rekla je shrvana Krisi uz nekoliko fotografija iz bolnice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

SOFIJA MILOŠEVIĆ U BIKINIJU U 6. MESECU TRUDNOĆE: Manekenka pokazala izvajano telo, ali i trudnički stomačić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track