BIVŠA ŽENA ČARLIJA ŠINA PRIREDILA SKANDAL GODINE! Pomerila haljinu i pred svima pokazala POLNI ORGAN: Ceo svet gleda i NE VERUJE!
Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

POKAZALA INTIMU

BIVŠA ŽENA ČARLIJA ŠINA PRIREDILA SKANDAL GODINE! Pomerila haljinu i pred svima pokazala POLNI ORGAN: Ceo svet gleda i NE VERUJE!

Pop kultura -

Deniz Ričards, bivša žena Čarlija Šina, već nekoliko dana je gošća šestog Canneseries International festivala u Kanu, prisustvovala je zabavi povodom premijere nastavka serije "Paper Empire" reditelja Roberta Gillingsa.

Deniz Ričards
foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica u ovoj TV priči igra jednu od glavnih uloga, a na crvenom tepihu bila je ubedljivo vodeća po skandalu. Na zabavi se pojavila sa suprugom Aronom Fajpersom, a tada je svetu priuštila i tri prava šoka.

Prvi šok bio je da ne nosi veš što je jasno svima stavila do znanja. Drugi šok bio je više nego eksplicitan poljubac koji su supružnici razmenili pred svima. Ona je u jednom momentu isturila jezik i prepustila se strastima, a treći šok je izazvao ogromnu pažnju. Deniz je pomerila haljinu i pokazala polni organ. Uradila je to dok je šetala sa rediteljem serije koji nije mogao da sakrije zaprepašćenje. A onda je odeću povukla dok je pozirala sa mužem koji se smeškao. Skandal godine! Na slikama se vidi da se ovakav peh nije slučajno dogodio.

Deniz Ričards
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Deniz Ričards je pre više meseci izjavila da je aktivna na Only Fans-u zajedno sa ćerkom Semi Šin. Glumica sa Čarlijem Šinom sa kojim je bila u braku od 2002. do 2006. ima i ćerku Lolu Rouz Šin. Drugi put se udala 2008. Majka je i Eloiz Džoni Ričards.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:07

GLUMAC PREŠAO 600 KILOMETARA PEŠICE DA BI POMOGAO DECI SA AUTIZMOM: Nisam ni slutio kakvo ću iskustvo doživeti na tom putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track