SIDO, RODILA SI IDIOTA! GDE SU DANAS DECA MITE PANTIĆA: Iz Tesne kože do Zadruge i pozorišta, evo šta se desilo s glumcima
Foto: Printskrin / You Tube

NEVEROVATNO

SIDO, RODILA SI IDIOTA! GDE SU DANAS DECA MITE PANTIĆA: Iz Tesne kože do Zadruge i pozorišta, evo šta se desilo s glumcima

Pop kultura -

Legendarni Nikola Simić pre više od četiri decenije snimio je jedan od najgledanijih jugoslovenskih filmova „Tesna koža “ čiji likovi se ne zaboravljaju.

On je tumačio glavnu ulogu, Dimitrija Mitu Pantića, koga su mlađe generacije obožavale, a starije se poistovećivale sa njim. Glumac nije imao svoju decu, ali je lik oca odigrao maestralno, a evo gde su i šta danas rade Branko, Mira i Aca Pantić.

Nikola Simić
foto: Printskrin Youtube

Gojko Baletić, koji je tumačio lik Branka Pantića nastavio je da se bavi glumom, te smo ga gledali u ostvarenjima "Bela lađa", "Aleksandar od Jugoslavije", "Gorki plodovi", "Miris kiše na Balkanu", "Šesto čulo" i drugima.

Najaktivniji je na daskama koje život znače, a redovno igra u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojem je stalni član od 1985. godine.

Danica Maksimović
foto: Dragana Udovičić

Mira, odnosno Danica Maksimović, koja prkosi vremenu, najčešće se pojavljuje na malim ekranima, dok je Aleksandar Todorović, koji je glumu Acu Pantića, odavno naputio Srbiju, a zatim se nakon više od 30 godina vratio, ali samo na kratko. Aleksandar se više ne bavi glumom, ali je pre dve godine učestvovao u "Zadruzi".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track