"BILA SAM MORTUS DROGIRANA I BILO MI JE EKSTRA"! Albanska pevačica otkrila SKANDALOZNE detalje sa snimanja spota sa Snupom Dogom
Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

bez imalo stida

"BILA SAM MORTUS DROGIRANA I BILO MI JE EKSTRA"! Albanska pevačica otkrila SKANDALOZNE detalje sa snimanja spota sa Snupom Dogom

Pop kultura -

Bebe Reksa, britanska pevačica albanskog porekla, i Snup Dog, sarađivali su na zajedničkom duetu "Satellite“, koji je objavljen juče. U pesmi, njih dvoje pevaju o pušenju trave i putovanju u "alternativni univerzum". Da bi bila verna pesmi, Redža je otkrila da su ona i Snup koristili na snimanju opojne supstance.

„Rad sa Snupom je san“, rekla je Redža za „People“ magazin u novom intervjuu.

Saradnja je nastala nakon što je pesmu poslala Snupu preko Instagrama; dobila je brz odgovor sledećeg dana.

„Pozvao me je u 7 sledećeg jutra i rekao: ‘Jo, proveri svoj mejl, imaš mejl'“, rekla je ona.

Što se tiče njihove sesije pušenja marihuane, Redža se izjavila: „On je rekao: ’Moraš da probaš moje buksne za smrt’, a ja sam rekla: „Sada, na video setu? Biću mrtva drogirana u spotu.’ Rekao je: ‘Samo probaj’, a ja sam onda pristala i tako sam se naduvala sa Snup Dogom. A ko bi još mogao da kaže da je pušio travu sa Snup Dogom? To je kao životna stvar.

Kaže da je njen otac bio razočaran kada je saznao šta je uradila.

„Pozvao me je i pitao da li sam normalna, i zašto pušim travu i zašto je pušim pred kamerama, a ja sam mu kroz smeh rekla da sam sa Snup Dogom i da to prosto moram da uradim“, rekla je pevačica.

(Kurir.rs/ Nova.rs)

Bonus video:

00:20

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track