IMALA 16 OPERACIJA GRUDI, SAD PRAVI 3D USTA: Starleta s ABNORMALNO VELIKIM POPRSJEM ozbiljno navučena na plastičara! (FOTO)
Foto: Profimedia

da li je preterala?

IMALA 16 OPERACIJA GRUDI, SAD PRAVI 3D USTA: Starleta s ABNORMALNO VELIKIM POPRSJEM ozbiljno navučena na plastičara! (FOTO)

Pop kultura -

Kejti Prajs (44) podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu proces uređivanja "3D usana" u jednom estetskom salonu.

Pokazala je kako su joj usne izgledale pre zahvata, zatim je snimila trenutak ubrizgavanja, pre nego što je otkrila rezultat.

- Pogodite što ću danas raditi na svom licu? 3D usne!, "pohvalila" se Kejti.

Kejti Prajs, usne
foto: Printscreen/Instagram

Medicinska sestra Aleksandra Hak dala je svoje stručno mišljenje za Daily Mail o trendu zvanom "leptiraste usne".

- Tehnika uključuje okomite injekcije filera za usne kako bi im se dodala visina i definisao Kupidonov luk na isti način kao ruske usne. Nakon ubrizgavanja filera, usne se lepe lepljivom trakom, s ciljem sprečavanja migracije filera i omogućavanja fileru da se smesti na mesto, ispričala je.

Govoreći o usnama britanske starlete, medicinska sestra je zaključila kako je Kejti ipak preterala.

- Posmatrajući fotografiju Kejtinih usana, mogu na temelju svog kliničkog iskustva reći da su usne prenapunjene, što je dovelo do gubitka prirodnog obima veličine gornje i donje usne, njihovog oblika i boje, zaključila je.

Starleti estetski zahvati nisu strani. Još u februaru, majka petero dece imala je svoje 16. povećanje grudi u pokušaju da ima "najveće u Britaniji".

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Priča se da je nakon povećanja prošle godine želela još veće grudi, odlučivši se za implantate u pokušaju da poveća svoje ionako veliko poprsje.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track