PROGLASILI JE NAJLEPŠOM ŽENOM NA SVETU, A SAD NE LIČI NA SEBE: Imala najsavršenije telo, ali nije umela da ga sačuva (FOTO)
Foto: Future Films / Entertainment Pictures / Profimedia

naučnici su doneli svoj sud

PROGLASILI JE NAJLEPŠOM ŽENOM NA SVETU, A SAD NE LIČI NA SEBE: Imala najsavršenije telo, ali nije umela da ga sačuva (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena Britanka Keli Bruk pojavila se juče u Londonu sa mužem Džeremijem Parisijem i tako još jednom šokirala svet svojim izgledom.

Keli Bruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Skoro da se povukla iz javnog života, obožava da u slobodno vreme bude potpuno kežual odevena, a na slikama na kojima nema fotošopa vidi se da je Keli nenašminkama.

Istraživači koje se bave lepotom žena rekli su 2016. godine da je ona ideal ženske lepote odnosno da je njeno telo savršeno, ali to danas više nije tako. Njen izgled mnogo se promenio, te sada ima problema sa viškom kilograma.

Keli Bruk
foto: Profimedia

Poznati model i glumica iz Velike Britanije predstavila se javnosti pre dvadesetak godina. Krasio ju je tada drugačiji tip lepote, a promene u njenom izgledu koje su usledile komentarisala je neretko i na duhovit način, ističući da ne može da se izbori sa oscilacijama u kilaži

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track