GAZI 50. I IZGLEDA BRUTALNO DOBRO! Glumica pokazala svima da žena može da bude i lepa i inteligentna: Svi su gledali u nju!
Foto: Profimedia

prelapa je

GAZI 50. I IZGLEDA BRUTALNO DOBRO! Glumica pokazala svima da žena može da bude i lepa i inteligentna: Svi su gledali u nju!

Pop kultura -

Tri meseca je deli od jubilarnog 50. rođendana Kejt Bekinsejl, koja važi za pravu holivudsku pametnicu zbog njenog visokog IQ-a, a ipak idalje izgleda savršeno.

Ona definitivno zna kako da bude drugačija u odnosu na ostale poznate lepotice, a tako je bilo i ovoga puta. Pojavila se na snimanju emisije "The Tonight Show" u izdanju "savršenog kontrasta".

kejt bekinsejl
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je izlazila iz automobila, susrela se sa mnogobrojnim fanovima koji su tražili autograme i da se fotografišu sa njom. Sa osmehom na licu ispoštovala je svakoga, a potom je pozirala ispred fotoaparata. Taman kad smo mislili da su puf rukavi pali u zaborav, Kejt nas je razuverila. Opredelila se za elegantnu belu usku haljinu koja ističe sve atribute, ali malo ko je očekivao detalje koje je uparila.

Izgleda da Kejt ne može bez crnih lateks rukavica, koje su mnogi opisali "detaljem iz filmova za odrasle". Sve je počelo na premijeri filma "Prisoner's daughter" u okviru Toronto film festivala, kada je Kejt uz nežno roze haljinu takođe ukombinovala ovaj detalj, dok je hiljade ljudi komentarisalo da "samo na njoj ne izgledaju vulgarno".

kejt bekinsejl
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oko struka je imala mašnu istog materijala, a za obuću je izabrala cipele sa vrtoglavo visokom platformom i štiklom. Nove fotke usijale su mreže i ako je suditi po komentarima, mnogi misle da glumica voli da provocira. "Kejt voli da izgleda se*sepilno", "Šta joj je sa ovim detaljima u 49. godini?", "Zašto obožava sado-mazo stvari?", "Kad skine ovu haljinu, kao iz filma za odrasle da je izašla", "Ona kao da nema IQ 152", "Ova žena zna kako da bude drugačija!", "Prelepa je", glase samo neki od komentara.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track