OSKAROVKA ŠOKIRALA GLEDAOCE NOVIM LICEM: Bila jedna od najlepših žena na svetu, a sad se potpuno promenila! Liči na Demi Mur!
Foto: Profimedia

FOTO

OSKAROVKA ŠOKIRALA GLEDAOCE NOVIM LICEM: Bila jedna od najlepših žena na svetu, a sad se potpuno promenila! Liči na Demi Mur!

Pop kultura -

Holivudska glumica Natali Portman sinoć je gostovala u popularnoj emisiji "The Late Late Show with James Corden".

Glumica je tom prilikom iznenadila sve! Natali je prepoznatljivoj po svojoj finoj, nenametljivoj, prirodnoj lepoti i urođenoj nežnosti, ali čini se da poput mnogih koleginica nije odolela estetskoj hirurgiji. Naime, ona je u pomenutom šou pokazala vidno izmenjeno lice - čini se da je korigovala nos, te da je hijaluronom dopunila jagodice.

Natali Portman
foto: Printscreen

Zanimljivo je da je ova glumica svojevremeno zauzela osmo mesto na listi slavnih žena sa najsavršenijem licem na svetu, koju su kreirali naučnici a koja se temelji na teoriji zlatnog preseka. No, čini se da uprkos ovom laskavom priznanju nije bila potpuno zadovoljna u svojoj koži.

Reakcije publike na društvenim mrežama na izmenjen izgled Portmanove bile su prilično burne. "Imala je toliko unikatnu lepotu, ne mogu da verujem da se pretvara u isto što i sve druge", "Toliko lepo, sofisticirano lice i da sebi uradi ovo", "Šta je, pobogu, uradila sa svojim licem", "Ima potpuno novo lice", "Izgleda kao Demi Mur", "Ne bih znao o kome se radi, da niste napisali", neki su od brojnih komentara.

Natali Portman
foto: Printscreen

Inače, ova Oskarovka je na snimanje stigla u jednostavnom, atraktivnom izdanju izabravši klasik iz ženskog ormara. Ona se pojavila u maloj, crnoj haljini od pliša, ali su se hrabar izrez u predelu grudi i velika mašna pobrinuli da ista ne izgleda dosadno i već viđeno.

Podsetimo, zvezda filma "Black Swan" od 2012. je u braku sa francuskim koreografom Benžaminom Milpjeom, kog je i upoznala tokom snimanja pomenutog ostvarenja, a par ima dvoje dece - sina Alefa i ćerku Amaliju.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track