KRALJ ČARLS SE OPET IZBLAMIRAO Zbog jednog detalja na zvaničnom otvaranju Evrovizije svi VRIŠTE OD SMEHA: Imao je samo jedan posao
Foto: Phil Noble/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

HIT SNIMAK

KRALJ ČARLS SE OPET IZBLAMIRAO Zbog jednog detalja na zvaničnom otvaranju Evrovizije svi VRIŠTE OD SMEHA: Imao je samo jedan posao

Pop kultura -

Britanski kralj Čarls i njegova supruga Kamila otkrili su binu za Eurosong, koji će se u maju održati u Liverpulu.

Čarls, koji će biti krunisan tek nekoliko dana pre Evrovizije, sastao se i s britanskom zakmičarkom Mej Maler, te je učestvovao u snimanju delića zabavne dečje emisije Blue Peter. "Pratićemo takmičenje s velikim interesovanjem, bodriti vas", rekao je kralj 25-godišnjoj Maler.

Kamila Parker Boouls, kralj Čarls
foto: PHIL NOBLE / Avalon / Profimedia

Liverpul će biti domaćin takmičenja za pesmu Evrovizije umesto prošlogodišnje pobednice Ukrajine, koja zbog ruske invazije ne može da organizuje spektakl. Uz odbrojavanje, Čarls i Kamila otkrili su scenu pritiskom na veliko ružičasto dugme, koje je aktiviralo niz šarenih svetala bine uz pulsirajući ritam.

Čim se pojavio snimak, krenule su i prva podsmevanja. Naime, mnogi su uočili da je Čarls uspeo da promaši veliko dugme. "Imao je samo jedan posao", "Koliko teško može biti stisnuti dugme", pravili su šale neki u komentarima. Inače, nakon otkrivanja bine, fanovi Eurosonga su se požalili i na veličinu stejdža.

"Toliko čekanja ni za šta", "Da li je stejdž mogao biti manji?" žalili su se neki.

Sledećeg meseca i sama Britanija biće scena za niz proslava organizovanih povodom zvaničnog krunisanja kralja u Vestminsterskoj opatiji 6. maja, te koncerta u dvorcu Vindsor dan posle. U februaru je britanska vlada najavila da će 3.000 karata za praćenje Evrovizije staviti na raspolaganje raseljenim Ukrajincima. Takmičenje za pesmu Evrovizije održaće se od 9. do 13. maja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track