ŠTA SE DESILO SA RUSLANOM KOJA JE PRE 20 GODINA "ZAPALILA" EVROPU? Evo kako danas izgleda slavna pevačica i čime se bavi (FOTO)
Foto: Printscreen YT

ostavila trag

ŠTA SE DESILO SA RUSLANOM KOJA JE PRE 20 GODINA "ZAPALILA" EVROPU? Evo kako danas izgleda slavna pevačica i čime se bavi (FOTO)

Pop kultura -

Prošlo je skoro 20 godina otkada je ukrajinska pop pevačica, Ruslana, zapalila scenu na Evroviziji.

Te 2004. godine, Ruslana je predstavljala svoju zemlju sa pesmom "Wild Dances" koja, ne samo što je oduševila evropsku publiku, već je i postala planetarni hit.

Ruslana
foto: MUSTAFA OZER / AFP / Profimedia

Ova pevačica koju i Srbi obožavaju, važi za jednu od od najuspešnijih učesnica ovog takmičenja jer se gotovo 20 godina nakon pobede njena pesma i dalje pevuši.

Ruslanina pobednička pesma „Wild Dances“ dostigla je toliku popularnost da je vremenom postala i deo „lične karte“ Evrovizije, s obzirom na to da se često izvodi u revijalnom delu programa pomenutok takmičenja.

Ruslana danas imas 49 godina, i dalje se aktivno bavi muzikom, a na skorijim fotografijama se vidi da se nije puno promenila.

Ona se prošle godine oglasila i povodom rata u Ukrajini.

Ruslana
foto: Kurir/Dragan Stanković

„Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet ujediniti i stati na stranu Ukrajine. Mnogo godina smo radili na tome da nas svet prepozna kao zemlju koja je vekovima patila zbog ruskog režima. Svet će nam pomoći i zaustaviti rat“, poručila je ona tada i dodala:

„Sada je najbitnija lokalna teritorijalna odbrana. Prikupljam informacije o tome kako ovo uraditi i objaviću ih na Instagramu. Prijatelji, pišite mi javno ili privatno! Potrebne su nam proverene informacije. Ovo je ključno vreme“, zaključila je pevačica.

(Kurir.rs/ Nova)

Bonus video:

01:52

Finale Eurosonga, komšijsko glasanje, lobiranje ili dobra pesma?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track