"FEDERER KAO DŽEJMS BOND, A MIRKA KAO PILIĆARKA" Surovi komentari na račun supruge slavnog tenisera! Svi se smeju njenoj haljini
Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

NEMILOSRDNO

"FEDERER KAO DŽEJMS BOND, A MIRKA KAO PILIĆARKA" Surovi komentari na račun supruge slavnog tenisera! Svi se smeju njenoj haljini

Pop kultura -

Ovogodišnja Met Gala, koja je održana u ponedeljak uveče bila je posvećena preminulom modnom magu Karlu Lagerfeldu, a sve zvanice su se potrudile da ponesu neki detalj koji je svojstven ovom jedinstvenom dizajneru. Pa tako, imali smo prilike da vidimo pregršt crno-belih kombinacija, uštirkanih kragni, perlica i slično.

Među gostima, a kojih je po nekoj proceni bilo više od 400, najviše pažnje privukla je Kim Kardašijan, koja se pojavila u "drskoj" kreaciji, ali još jedna dama je ostavila sve u šoku. Reč je o Mirki Federer, supruzi jednog od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta - Rodžera Federera.

Rodžer Federer, Mirka Federer, Met Gala
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da se smeju slikama koje su osvanule u javnosti nakon ovog gala događaja, a poređenja koja su pravili su urnebesna.

Mirka, kojoj moda nije jača strana, došla je držeći se za ruku sa teniskim asom, koji je izgledao tip-top elegantno u smokingu, poput Džejmsa Bonda. Njena kreacija, pak, nije imala efekat kom se verovatno nadala. Odevena u haljinu od nežnoroze perja koje joj je uokriviravalo lice, Mirka je izgledala poput promotera brze hrane koji nose kostime pernatih životinja.

Istinu za volju, kreacija je sama po sebi bajkovita, ali ne može se poreći da nikako nije pristajala supruzi penzionisanog tenisera. Komentari na mrežama su urnebesni!

"Je l pobegla iz Ulice Sezam?", "Bojim se da će da zakokodače na crvenom tepihu", "Kakav konstrast! Džejms Bond i pilićarka - hit!", nisu nimalo bili blagi korisnici mreža u svojim komentarima.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

01:44

FEDERER JE POVLAŠĆEN IGRAČ: Zapadni mediji uspeh Novaka vide kao atak na svoju civilizaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track