POGLED NA LICE DONATELE VERSAĆE IZAZIVA MOMENTALNU JEZU! Govore joj da liči na GMIZAVCA, a nećete verovati kakva LEPOTICA je bila!
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

ljudi se šokiraju kad je vide

POGLED NA LICE DONATELE VERSAĆE IZAZIVA MOMENTALNU JEZU! Govore joj da liči na GMIZAVCA, a nećete verovati kakva LEPOTICA je bila!

Pop kultura -

Donatela Versaće je uvek primećena gde god da se pojavi, pa su tako i sinoć na Met Gali u Metropoliten muzeju sve oči bile uprte u nju. Naime, poznato je to da je slavna modna dizajnerka bila dobra prijateljica sa preminulim dizajnerom Karlom Lagerfeldom. Međutim, ovog puta "nešto drugo" je odvuklo pažnju.

Donatela Versače nosila je haljinu modne kuće "Versace" čiji je kreativni direktor. Njeno modno izdanje bilo je za najvišu ocenu što nas nimalo ne iznenađuje. Sestra slavnog Đanija Versačea pozirala je sa glumicom En Hatavej sa kojom i sarađuje.

Donatela Versaće
foto: Lokman Vural Elibol / AFP / Profimedia

Nažalost, svaki put kada se pojavi Donatela, njeno lice izbije u prvi plan. Promene u kreativne direktorke modne kuće "Versače" ubrajaju se u najdrastičnije transformacije svetskih javnih ličnosti.

Zbog čega je sestra kultnog dizajnera Đanija Versačea, koji je ubijen ispred svoje vile u Majamiju 1997. godine, odlučila da iz korena promeni lični opis i da li bi bila srećnija da je umesto operacijama svoje probleme rešavala drugačijim sredstvima? Ovo drugo postavili bi i stručnjaci koji ističu da se iza ekstremnog broja estetskih korekcija i plastičnih operacija uvek kriju veliki problemi, koji se ne rešavaju u hiruškoj sali.

Donatela Versaće
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Donatela Versače od 1997. godine upravlja prestižnom modnom kućom, u poslednjih nekoliko godina suočava se sa velikim profesionalnim izazovima, a bila je najveća podrška slavnom bratu dok je on gradio kultni modni izraz.

Fotografija nje i Đanija Versačea iz 1995. dokaz je da ju je krasila prirodna lepota što se takođe često ističe.

Stil, Donatela Versaće
foto: Profimedia/AP

Harizmatična i talentovana Donatela u poslednjih 30 godina promenila je lični opis.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

08:07

ČUVENA PROROČICA RAZBILA SVE ZABLUDE SKIDANJA CRNE MAGIJE! Vesna Versaće UPOZORILA: Kad vam traže OVO znajte da je PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track