HRVATSKA U PROBLEMU NAKON PRVE PROBE NA EVROVIZIJI: Nastup pank benda LET 3 nije zadovoljio fanove? EVO ŠTA KAŽU KLADIONICE
Foto: Renato Branđolica

promene

HRVATSKA U PROBLEMU NAKON PRVE PROBE NA EVROVIZIJI: Nastup pank benda LET 3 nije zadovoljio fanove? EVO ŠTA KAŽU KLADIONICE

Pop kultura -

Hrvatski predstavnik na ovogoišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizje pank bend Let 3 prekjuče je odradio prvu probu pred polufinalno veče. Međutim, kladionice nisu dobro reagovale na njihov nastup.

Šta kažu kladionice?

Let 3
foto: Renato Branđolica

Iako prema trenutnom stanju klađenja "Mama ŠČ!" ulazi u finale sa šansom od 66%, sada su kvote počele da rastu, što nije najpovoljnija situacija za Let 3.

Naime, Hrvatski bi mogao pasti na kladičioničarskim tabelama, ako ne bude neke promene. Hrvatska je prema trenutnoj situaciji na 14. mestu i kladionice joj daju svega jedan odsto šanse za pobedu.

Pre same probe, na zvaničnom portalu Evrovizije osvanula je zanimljiva objava.

- Ovo je nešto sasvim drugo... Ako ćemo iskreno, nešto sasvim drugačije od svega što se do sada moglo videti na Pesmi Evrovizije - napisali su.

@eurovision Oh mama! Let 3 have revved up into Liverpool ??? #Eurovision2023 #Eurovision @Let 3 Mrle ♬ original sound - Eurovision

Njihov probni nastup trajao je pola sata, a kako je to izgledalo pokazao je zvanični profil Evrosonga. Na snimku se vidi kako članovi benda izlaze na binu, a potom se smenjuju kadrovi nastupa.

Pre polufinala, Let 3 je nastupao na pred-evrovizijskim zabavama u Tel Avivu, Varšavi, Madridu i Londonu.

Let 3
foto: Samir Cerić Kovačević

U intervjuu za Kurir, frontmen grupe Damir Martinović Mrle otkrio je kakav plasman očekuju.

- Nadamo se da ćemo od Srbije dobiti i više od maksimalnih 12 bodova. Snaći će se Srbi pa će nam onako, po srpski, darežljivo, tutnuti i 14, 15 bodova, jer inače za koji smo ku*ac ratovali. Imamo sreću da za nas pobeda na Evroviziji, sama za sebe, nema smisla.

Let 3
foto: Renato Branđolica

Ono što nam ima smisla jeste da malo zaljuljamo i narode izvan regije, da ih uhvatimo na krivoj nozi, radije s besom i polemički nego nikako, a to se može dogoditi i ako ne pobedimo. S druge strane, budemo li mlitavog p*nisa, nikoga nećemo zaljuljati ni ako pobedimo - rekao je Mrle za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track