PREVARILA GA SA OŽENJENIM, A SADA SU SE SRELI NA MET GALI: On izgleda BRUTALNO, a ona je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

IMALI VELIKU LJUBAV

PREVARILA GA SA OŽENJENIM, A SADA SU SE SRELI NA MET GALI: On izgleda BRUTALNO, a ona je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Pop kultura -

Bivši partneri, Kirsten Stjuart i Robert Patinson sreli su se na ovogodišnjoj Met Gali.

Kristen Stjuart je za ovu priliku obukla crno-belo šanel odelo, istakla je samo obrve na licu, a opredelila se za razbarušenu frizuru. Iako su mnogi očekivali, nije se pojavila u društvu svoje verenice, scenaristkinje Dilan Majer, sa kojom je u vezi od 2019. godine.

Kirsten Stjuart
foto: Annette Riedl / AFP / Profimedia

I njen bivši partner, takođe njena prva velika ljubav, glumac Robert Patinson, prošetao je istim tepihom. Fotografima je pozirao sa svojom devojkom Suki Voterhaus, sa kojom se retko pojavljuje u javnosti.

Robert Patinson
foto: Profimedia

Da su Robert i Suki zajedno saznalo se u junu 2018. zahvaljujući oštrookim paparacima koji su ih 'uhvatili' kako razmenjuju nežnosti u Londonu, ali par nije žurio da otkrije detalje svoje veze, već naprotiv. toliko strogo držali svoju privatnost da su prvi zajednički nastup imali krajem prošle godine kada su zajedno stigli na reviju luksuznog brenda Dior koja je u decembru održana u Gizi u Egiptu. Takva tajnovitost iznenadila je neke od njihovih obožavatelja, ali drugi to tumače kao rezultat činjenice da je Patinson, za kojim lude žene širom sveta, prilično izgoreo tokom svoje ranije, veoma javne veze. Naime, pre lepe Suki, glumac je bio u vezi sa svojom glumačkom partnerkom iz franšize 'Sumrak saga', zahvaljujući kojoj su oboje postali poznati, Kristen Stjuart, koju je, sada sreo na Met Gali.

Zajedno su bili tri godine, od 2009. do 2012. godine. Par je brzo postao omiljena holivudska senzacija, ali je sve propalo kada su paparaci glumicu fotografisali sa rediteljem Rupertom Sandersom, koji je tada bio oženjen, ali i 19 godina stariji od Stjuarta.

Patison i ona su tada raskinuli, da bi se nakon toga ponovo povezali, ali i oprostili za sva vremena 2013. Te fotografije preljube stavljaju je na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, jer su svi navijali da kolege sa seta stignu do oltara. Iako je priznala da joj je on bio prva i velika ljubav, čini se da je, na žalost brojnih fanova, ova veza bila osuđena na propast.

(Kurir.rs/ Naj žena)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track