KONAČNO OTKRIVENO KO JE BOLJI U KREVETU - BEN AFLEK ILI BRED PIT: Glumica koja je bila s obojicom do detalja opisala kakav je koji
Foto: EPA/Etienne Laurent, AP/Michel Euler

PROGOVORILA POSLE TOLIKO GODINA

KONAČNO OTKRIVENO KO JE BOLJI U KREVETU - BEN AFLEK ILI BRED PIT: Glumica koja je bila s obojicom do detalja opisala kakav je koji

Pop kultura -

Gvinet Paltrou jedna je od omiljenih holivudskih glumica, a nedavno je punila naslovnice ne zbog svojih glumačkih poduhvata, već zbog suđenja zbog skijaške nesreće 2016. godine.

Sada je ponovo na svim naslovnim stranama svetskih medija jer je u potkastu “Call Her Daddy” s Aleksom Kuperom otvoreno pričala o nekadašnjim vezama koje je imala sa Bredom Pitom i Benom Aflekom.

Bred Pit
foto: Profimedia

Prvog je upoznala još sredinom devedesetih, dok je snimala film "Seven", a kako su tada prenosili mediji, bila je to ljubav na prvi pogled.

Slavni par bio je i veren, ali ubrzo nakon veridbe Paltrou je raskinula jer navodno nije bila spremna za brak.

“Mislim da sam stvarno bila dete, kao, više od puno 22, 23 ili 24-godišnjaka koje bih sada upoznala. Stvarno nisam istražila ko sam, što mi je važno, koje su bile moje granice. Bilo šta slično”.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dodala je: “Bila sam potpuno slomljena kad smo raskinuli, ali to je bila prava stvar u to vreme, ali bilo je stvarno teško.”

Voditeljka potkasta je s Gvinet odigrala igru “Bred ili Ben?”, tokom koje je rekla da su se “obojica dobro ljubila“.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Kuper je tada dodatno "začinila" igru, te joj je postavila još jedno sočno pitanje: "ko je bio bolji u krevetu", na šta je obojicu pohvalila:

“To je stvarno teško. Jer Bred je bio kao neka vrsta velike hemije, ljubav mog života na neki način, u to vreme. A onda je Ben bio, kao, tehnički izvrstan. Ne mogu da verujem da moja ćerka ovo sluša”, postidela se glumica.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Da sve bude zanimljivije, Gvinet je na kraju priznala da bi se vratila u krevet sa Bredom Pitom, ali i da bi se ponovo udala za svog nekadašnjeg muža Krisa Martina, fotntmena grupe Koldplej, od koga se razvela 2016.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track