NAJZGODNIJA ŽENA HOLIVUDA JE U BRAKU VEĆ 15 GODINA: Tokom drugog dejta izgovorio je reči koje su zauvek obeležile njihovu vezu!
Foto: Profimedia

PRELEPO

NAJZGODNIJA ŽENA HOLIVUDA JE U BRAKU VEĆ 15 GODINA: Tokom drugog dejta izgovorio je reči koje su zauvek obeležile njihovu vezu!

Pop kultura -

Glumica Gal Gadot se za Džerona Vasara udala još 2008. godine kog je upoznala „preko zajedničkih prijatelja na veoma čudnoj zabavi“ pre 17 godina. Govoreći o upoznavanju, objasnila je:

- Nismo se baš tamo našli, ali smo se našli.

Gal Gadot
foto: Profimedia

Na pitanje da li je odmah znala da je on onaj pravi, rekla je da jeste, ali je bila premlada da bi to u potpunosti shvatila. S druge strane, primetila je:

- Jeste! On je 10 godina stariji od mene.

Holivudska lepotica je rekla i da joj je na njihovom drugom sastanku Džeron rekao da je ozbiljan i da ne planira da čeka više od dve godine pre nego što je zaprosi. I upravo se to dogodilo, otkriva Gadot.

Njih dvoje imaju tri ćerke – Almu, Maju i Danijelue. Gal pritom kad god dobije priliku hvali svog muža jer je sjajan roditelj. Na Dan očeva 2021. objavila je dirljiv post na Instagramu, rekavši da su ona i njihove ćerke „osvojile džekpot“ što ga imaju.

- Daješ našim devojkama savršen primer kako muškarac treba da se ponaša, a ljubav i strpljenje koje im poklanjaš su beskrajni - napisala je.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track