KRALJ SIKTAO U KOČIJI ZBOG VILIJAMA I KEJT: Doveli ga do tačke pucanja, pa počeo da BESNI! Evo zašto su ga sin i snaja iznervirali
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SNIMAK OBIŠAO SVET

KRALJ SIKTAO U KOČIJI ZBOG VILIJAMA I KEJT: Doveli ga do tačke pucanja, pa počeo da BESNI! Evo zašto su ga sin i snaja iznervirali

Pop kultura -

Kralju Čarlsu se nikako nije svidelo što su mu sin i snaja došli posle njega. 2.300 gostiju je već sedelo i čekalo, a princ Vilijam i Kejt Midlton su tek pristizali. U kočiji je kralj škrgutao zubima od besa...

Princ Vilijam došao je u subotu na krunisanje kralja Čarlsa sa suprugom Kejt Midlton i decom. Princ i princeza od Velsa nisu kasnili, već su stigli na ceremoniju na njen sami početak. To se, čini se, nije svidelo kralju Čarlsu, koji je pristigao pre njih. Na televizijskom prenosu viđeni su kralj Čarls i kraljica Kamila kako dolaze u kraljevskoj kočiji, čeka ih 2.300 gostiju, koji su već sedeli na svojim pozicijama, a Kejt i Vilijam tek pristižu.

Čitačica s usana otkrila je na društvenim mrežama šta je kralj Čarls govorio kraljici u kočiji. Tako joj je navodno rekao da je ljut jer mora da čeka.

- Prilično neverovatno. Da im treba toliko vremena. Ljut sam. Jer sedim ovde. I starim - kaže čitačica s usana da je kralj rekao.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Podsetimo, kralj Čarls je u više navrata pokazao da ima tanke živce.

Prilikom potpisivanja 2022. ga je naljutila - olovka. Tad je sa suprugom Kamilom prisustvovao prijemu u dvorcu Hillsborough u Severnoj Irskoj, gde se susreo s članovima skupštine Severne Irske. Tokom ceremonije potpisivanja knjige Čarls se naljutio na olovku.

Čarls je prvo shvatio da je napisao pogrešan datum, a potom je izgubio živce zbog olovke koju je koristio.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naljutio se jer je iz olovke curilo mastilo, a Kamila je komentarisala da "curi svuda". Nakon njene pritužbe kraljevski pomoćnik brzo je dotrčao i sklonio olovku koja je curila.

- Ne mogu da podnesem ovu prokletu stvar - rekao je Čarls dok je maramicom brisao mastilo s ruku, te dodao da se ovo događa "svaki prokleti put".

Isto tako, tokom ceremonije na kojoj je Čarls III proglašen novim britanskim monarhom zasmetala mu je kutijica s olovkom, te je signalizirao službenicima da ju pomere.

Video novog britanskog kralja ubrzo je postao viralan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track