DOK JE HARI PROLAZIO KROZ AGONIJU, MEGAN MARKL ZASMEJAVAO OVAJ MUŠKARAC: Vojvotkinja snimljena u društvu MISTERIOZNOG frajera
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

odlično se provela

DOK JE HARI PROLAZIO KROZ AGONIJU, MEGAN MARKL ZASMEJAVAO OVAJ MUŠKARAC: Vojvotkinja snimljena u društvu MISTERIOZNOG frajera

Pop kultura -

Poznato je to da je Megan Markl izbegla krunisanje kralja Čarlsa III koje je bilo priređeno u subotu, a samo dan kasnije vojvotkinja od Saseksa je snimljena u odličnom raspoloženju.

Paparaci su naime fotografisali Megan koja je uživala u šetnji sa svojim prijateljima Markusom Andersonom i Heder Dorak, nedaleko od njene i Harijeve vile vedne 15 miliiona dolara u Montesitu, Kalifornija.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je tom prilikom nosila crne helenke, tuniku i patike, koje je uskladila sa maramom oko vrata, šeširem, jaknom i sunčanim naočarama.

Bivša glumica se sve vreme smeškala tokom šetnje i razgovora sa prijateljima, a princa Harija, koji se inače vratio već u subotu sa krunisanja, nije bilo ni na vidiku. Inače, Megan poznaje Markusa i Heder već nekoliko godina. Andersona je upoznala kada je snimala seriju "Suits" u Torontu, dok se sa Heder sprijateljila na časovima joge i pilatesa. Sa njom je imala brojne zajedničke fotografije na Instagramu koje je obrisala nakon što je stupila u vezu sa princem Harijem.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Markl se našla ovih dana na meti kritika jer je njen i Harijev prijatelj, britanski fotograf Misan Hariman objavio na društvenim mrežama fotografiju njihovog sina Arčija koji je u subotu, na dan Čarlsovog krunisanja proslavio četvrti rođendan.

"Želim ti najsretniji rođendan Arči", napisao je Misan uz fotografiju dečaka koji dodiruje sliku svoje bake, pokojne princeze Dajane. Reč je o kadru iz dokumentarne serije 'Hari i Megan' koja je izašla krajem prošle godine.

Mnogi su komentarisali da je učinio neprimeren potez na dan Čarlsovog krunisanja, a okomili su se i na Megan. Druge je pak prizor raznežio.

'Koristiš Dajaninu sliku, opet. Stvarno, za njegov rođendan? Jadan izbor fotografije', 'Sretan rođendan Arči. Šteta što je tvoja majka stavila sebe iznad svih ostalih. Ti i tvoja sestra mogli ste da budete na dedinom krunisanju', 'Jadno', 'Da, Megan koristi kao oružje princezu Dajanu s Arčijem, stvarno otmeno, sjajno postavljena slika', 'Kakva smešna slika', 'Iskreno, ovo je čudna fotografija za objavu na dečiji rođendan', 'Šta je s ažuriranom fotografijom s celom porodicom, umesto da ovo objavljujete da manipulišete i bacate senku na kraljevsku porodicu', bili su neki od komentara.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track