IMALA SAM VELIKU TREMU: Fatalna lepotica iz Bajaginog spota pokrenula SOPSTVENI biznis, a evo čime se danas bavi
Foto: Dragan Kadic

nije joj bilo svejedno

IMALA SAM VELIKU TREMU: Fatalna lepotica iz Bajaginog spota pokrenula SOPSTVENI biznis, a evo čime se danas bavi

Pop kultura -

Tamara Paunović, jedna od najpopularnijih manekenki sa naših prostora, pre nekoliko godina je oduševila publiku kada se pojavila u ulozi glumice u predstavi "Povratak otkačenih".

Ona se, naime, nakon uspešnog bavljenja manekenstvom okrenula modnom dizajnu i u toj oblasti je veoma uspešna, ali je svojevremeno imala i ulogu u predstavi “Povratak otkačenih”.

Tamara Paunović
foto: Tv Prva

- Zaista jako lep osećaj. Uživala sam da delim scenu sa tako sjajnim glumcima i ponosna sam što mi se pružila ovako sjajna prilika da se oprobam u glumi - rekla je Tamara tada za “Blic”, koja nije krila da je imala tremu:

Tamara Paunović
foto: Promo

- Imala sam veliku tremu, ali uspela sam da je pobedim. Zato sam posebno srećna, jer koliko god da imam iskustva sa javnim nastupima kroz manekenstvo, nije mi bilo ni malo lako. Ali, rekla sam sebi da ću pobediti tremu i drago mi je što sam uspela! Čak su me i glumci nakon predstave pohvalili, što mi je jako značilo.

Tamara je igrala direktorku ruske banke, Draganu Petrović, a kako je komad “Povratak otkačenih” komedija, kako je istakla smeh publike ju je posebno opustio pred izlazak na scenu.

Ova fatalna lepotica je glumila u spotovima benda "Bajaga i instruktori" za pesmu "Zmaj od noćaja", a jednom prilikom je otkrila kako je protekla saradnja među njima.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:45

Bajaga i Instruktori u Zagrebu bacili publiku na noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track