SLAVNA PEVAČICA ODRŽALA KONCERT U ČAST KRALJA ČARLSA, PA DOBILA NEVIĐENE UVREDE: "Izgleda kao neki bombončić zavijen u CELOFAN"
Foto: Profimedia

ISMEVAJU JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

SLAVNA PEVAČICA ODRŽALA KONCERT U ČAST KRALJA ČARLSA, PA DOBILA NEVIĐENE UVREDE: "Izgleda kao neki bombončić zavijen u CELOFAN"

Pop kultura -

Svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III privukla je pažnju javnosti i mnogih zvanica, uključujući i poznatu pop-pevačicu Kejti Peri. Njena toaleta, međutim, izazvala je burnu raspravu na Tviteru.

Prema izveštaju "Dejli mejla", Kejti je izabrala zlatnu haljinu koju je kreirala čuvena dizajnerka Vivijen Vestvud. Međutim, korisnici Tvitera su primetili da dezen haljine podseća na slatkiš "Quality Street". Ovaj komentar je izazvao talas reakcija na društvenim mrežama, od kojih su neki smatrali da je Kejti svojim izborom garderobe odala počast Velikoj Britaniji.

Mada je Kejti bila očigledno oduševljena svojom haljinom, rasprava na Tviteru ukazuje na to da se javne ličnosti uvek iznova suočavaju sa kritikama i pažnjom javnosti kada je u pitanju njihov izbor garderobe, posebno kada su u pitanju događaji kao što je krunisanje kralja. Ipak, sloboda izbora i ličnog stila su nešto što bi trebalo poštovati iako to nekada podrazumeva da će se privući negativne komentare.

Na kraju, ova rasprava može ukazati na značaj koji se pridaje estetici i modi u društvu, ali i na činjenicu da, kada je u pitanju javni događaj, izbor garderobe može imati uticaj na to kako se neko doživljava u javnosti.

(Kurir.rs/ Naj žena)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track