"LUKA BLEK USPEŠNO OBAVLJA ZADATAK" Bojana Stamenov: I da ne uđemo u finale, pokazali smo da Srbija ide u korak s vremenom (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"LUKA BLEK USPEŠNO OBAVLJA ZADATAK" Bojana Stamenov: I da ne uđemo u finale, pokazali smo da Srbija ide u korak s vremenom (VIDEO)

Pop kultura -

Evrovizija je jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih takmičenja na svetu, koje se održava od 1956. godine.

Ovo takmičenje okuplja predstavnike zemalja iz Evrope i nekih drugih delova sveta, koji nastupaju sa svojim originalnim pesmama pred globalnom publikom.

Bojana Stamenov je srpska pevačica koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2015. godine, sa pesmom "Beauty Never Lies". Ova emotivna balada je izazvala ogromnu pažnju publike i kritičara, a Bojana je sa svojim moćnim glasom i harizmom osvojila srca mnogih ljudi širom sveta.

00:52

LUKA BLEK USPEŠNO OBAVLJA ZADATAK Bojana Stamenov: I da ne uđemo u finale, pokazali smo da Srbija ide u korak s vremenom

Ove godine Luka Blek predstavlja Srbiju, prognoze su rekle svoje, a sada je Stamenov komentarisala kakve glasine kruže oko Lukine pesme:

- Pratila sam šta se dešavalo, međutim zbog svih dešavanja nije nam baš Evrovizija bila u glavnom fokusu. Mogu da konstantujem da je Luka, kao i Konstrakta, veoma zanimljiv svima. On svoj zadatak, kao predstavnik Srbije, uspešno obavlja. Komentari su pozitivni. Čak i da ne prođemo u finale, drago mi je što pokazujemo da Srbija ide u korak sa vremenom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track