RIJANA GODINU DANA KRILA IME SVOG SINA, A SADA JE KONAČNO OTKRILA: Evo po kom poznatom REPERU će se zvati njen sinčić i zbog čega
Foto: Profimedia

ovim potezom mu odala počast

RIJANA GODINU DANA KRILA IME SVOG SINA, A SADA JE KONAČNO OTKRILA: Evo po kom poznatom REPERU će se zvati njen sinčić i zbog čega

Pop kultura -

Otkriveno je ime Rijaninog sina i ASAP Rokija skoro godinu dana nakon njegovog rođenja.

Naime, Daily Mail je dobio kopiju potvrde o rođenju malog dečaka u kojem piše da mu je par dao ime RZA Atelson Majers. Dobio je prezime repera čije je pravo ime Rakim Majers.

Rijana, Oskar 2023
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Rijana i ASAP Roki očito su sinu dali ime kako bi odali počast muzičkom producentu i reperu RZA-u, frontmenu hip-hop sastava Wu-Tang Clan iz Njujorka. Pevačica je više puta nakon porođaja snimljena u odeći s nazivom tog benda, a poznato je kako je njen partner sarađivao s članom grupe Rekvonom.

Čini se da je par dao sinu srednje ime Atelson koje ima i ASAP Roki, no ranije su strani mediji pisali da reperovo ime piše Atelson. Rodni list otkriva i da je RZA rođen u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Anđelesu.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Inače, Rijana je u februaru na nastupu na Super Boulu otkrila da je drugi put trudna. Pokazala je trudnički stomak u crvenom, pripijenom kombinezonu. Njen menadžer potvrdio je lepu vest.

Rijana
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Pevačica dobro skriva svoj privatni život i trudnoću je uspela prikriti od svojih saradnika. 'Čak su i neki članovi Rijaninog tima držani u neznanju. Sve je to velika tajna, od detalja njenog šoua na poluvremenu do onoga šta je sledeće', rekao je izvor.

Rijana, SuperBol, Super Bol, Super Bowl
foto: Sean Ryan/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rijana je rekla na medijskoj konferenciji pre Super Boula da otkako je postala mama, oseća da 'može preuzeti svet' i 'učiniti bilo šta'.

Podsetimo, pevačica i ASAP Roki su zajedno od kraja 2020., a pre nego što su započeli vezu, bili su dugogodišnji prijatelji i on je bio deo njene turneje Diamond 2013. godine.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:01

SAJSI ODRŽALA NASTUP TRUDNA! Pevačica u uskoj haljini privukla pažnju: Ovako je skrivala stomak, A SADA JE OTKRILA SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track