CEO SVET GLEDA KAKO JE HARIJA JAVNO PONIZILA BIVŠA: Princu nije bilo dobro dok ju je gledao kako pleše sa Vilijamom! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

gledao ju je šokirano

CEO SVET GLEDA KAKO JE HARIJA JAVNO PONIZILA BIVŠA: Princu nije bilo dobro dok ju je gledao kako pleše sa Vilijamom! (VIDEO)

Pop kultura -

Video iz 1997. godine na kom se nalaze princ Hari, njegova bivša devojka i Vilijam je sada objavljen na Tviteru.

U opisu videa stoji da Čelsi namerno ignoriše Harija jer je bio onakav kakav je bio, nasrtljiv i neozbiljan. Na snimku se vidi kako Čelsi ustaje i pleše dok gleda u Vilijama koji takođe pleše, a Hari je gledao u nju sve vreme i govorio nešto ozbiljno.

Prema ovome, ispada da je Čelsi više volela starijeg brata nego mlađeg. Princ Hari je tvrdio da je Čelsi posle uznemiravanja kojem je bila izložena shvatila da život u britanskoj kraljevskoj porodici nije za nju. Tvrdnje su se pojavile u slučaju Višeg suda koji je protiv "Mirror Group Newspapers" pokrenulo nekoliko poznatih ličnosti, uključujući Harija.

Čelsi Dejvi i princ Hari bili su u vezi između 2004. i 2011. Harijevi advokati su naveli da je navodna nezakonita aktivnost novinarke izazvala velike izazove u vezi i da ju je navela da prekine vezu. U tužbi se navodi da su novinari rezervisali hotel u blizini obale Mozambika da prate Harija i Čelsi, koji su planirali da odu na odmor daleko od očiju javnosti.

Advokati su takođe izneli informaciju da su Čelsijne glasovne poruke poslate Hariju između 2007. i 2009. prisluškivane. Pravni tim princa Harija naglasio je da su takve nezakonite aktivnosti izazvale zabrinutost za njega i sve oko njega, kao i da unose mnogo uznemirenosti u njegove veze.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Svaki put kada je bio u vezi, ili čak i kada se samo pričalo o njegovoj vezi, porodica i drugi ljudi, a često i njegovi prijatelji, bivali su uvučeni u haos i na meti nezakonitih radnji MGN-a - dodali su advokati.

Posle raskida, tabloidi su objavili da Hari još uvek pati za Čelsi, a navodno su poslednji put pokušali da obnove vezu 2015. Na kraju je, međutim, došlo do konačnog razlaza, a sve zato što Čelsi jednostavno ne želi da provesti svoj život pred očima javnosti. Međutim, Hari je preboleo svoju prvu veliku ljubav i 2018. se oženio Megan Markl, zbog čega je čak napustio porodicu i preselio se u Ameriku.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track