MEGAN MARKL PONOVO U DRUGOM STANJU? Otišla sa mužem u restoran, a svi gledaju u NJENU HALJINU: Glasine o trudnoći sve intenzivnije
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

samo o tome se priča

MEGAN MARKL PONOVO U DRUGOM STANJU? Otišla sa mužem u restoran, a svi gledaju u NJENU HALJINU: Glasine o trudnoći sve intenzivnije

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari pojavili su se nedavno u poznatom restoranu u Santa Barbari. Njihovo pojavljivanje proteklo je u znaku sve intenzivnijih glsina da je vojvotkinja do Saseksa u drugom stanju.

Megan i Hari večerali su u suši baru koji se nalazi u blizini njihove kuće u Montesitu u Kaliforniji. Princ je bio veoma raspoložen, baš kao i vojvotkinja koja je nosila divan model prolećne haljine, u kombinaciji sa ravnim papučama i šik elegantnom torbom. Da je Megan možda ponovo u drugom stanju, smatraju mnogi.

Glasine su pokrenule njene slike sa planinarenja- uočili su mnogi neobičan "detalj" na njenom struku i dok jedni kažu da je reč o pojasu za mršavljenje, drugi da se radi o pojasu koji se nosi posle operacije kile, a treći da je u pitanju torba, neki misle da su slike najavile trudnoću.

Trudnoća bi mogla da bude razlog zbog kojeg je Megan propustila nedavno krunisanje Čarlsa III i kraljice Kamile iako se zna da je tokom prve trudnoće, u poodmakloj fazi drugog stanja, putovala avionom. Poznati par još nije komentarisao glasine o trudnoći.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl i princ Hari venčali su se 2018. u Vindzoru, imaju ćerku Lilibet Dajanu i sina Arčija Harisona.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/TMZ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track