OVAJ DASA JE MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ: Zbog njega odbila HOLIVUD, 10 godina stariji od nje, KRIJE ga od svih, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

imaju skladan brak

OVAJ DASA JE MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ: Zbog njega odbila HOLIVUD, 10 godina stariji od nje, KRIJE ga od svih, a evo kako izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu sinoć je održana premijera predstave "Urnebesna tragedija" po tekstu Dušana Kovačevića, a u adaptaciji i režiji Jagoša Markovića.

Među publikom koja je uživala u ovom projektu našlo se mnogo poznatih lica, a najviše pažnje privukli su suprug Nataše Ninković i slavna glumica koji su se pod ruku pojavili vidno raspoloženi.

Letovanje, Story, Nataša Ninković
foto: Andreja Damnjanovic

Iako su već jedanaest godina u skladnom braku, Natašu i njenog izabranika Nenada Šarenca, sa kojim ima dva sina, retko možemo videti zajedno u javnosti. On se nerado pojavljuje u medijima, međutim ovog puta napravio je izuzetak, te je glumici pravio društvo što je bila prava senzacija za fotoreportere koji su pohrlili da zabeleže ove trenutke.

Nataša Ninković
foto: KURIR

Kada su se pojavili sve oči bile su uprte u par koji odaje utisak velike ljubavi i pravog sklada, a pored nežnih pogleda koje su celo veče razmenjivali, posebnu pažnju privukli su njihovi usklađeni modni odabiri.

Suprug Nataše Ninković opredelio se za kežual varijantu. Nataša je blistala u crnoj satenskoj haljini preko koje je ogrnula oversized sako, a čitavu priču razbila je puder roze salonkama i torbom u identičnoj nijansi.

Nataša Ninković
foto: ATA images

Inače, iako ne voli da priča o svom privatnom životu, u jednom od retkih intervjua koji je dala, priznala je da joj je brak pomogao da sazri. Za Nenada se udala kada je imala 25 godina, a njen suprug 10 godina je stariji od nje. Imaju blizance, Matiju i Luku.

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - rekla je glumica ranije.

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - dodala je glumica tada.

Priznala je i da je zbog supruga odbila i čuvenog američkog reditelja Olivera Stouna.

Nataša Ninković
foto: Damir Dervišagić

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: ‘Naravno' - objasnila je ona privremeno za „Blic“ i otkrila da je sa mužem doživela „holivudske trenutke“:

- Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: ‘Nema dalje, nema bolje’. Situacije ‘nema dalje’ imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne.

(Kurir.rs/Alo)

Bonus video:

00:15

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track