OVE SLAVNE LEPOTICE SU BACILE KAN NA KOLENA: Među njima je i FATALNA Italijanka koja svima ODUZIMA DAH, dok je Indijka UKRALA šou
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia, David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

zablistale u svojim toaletama

OVE SLAVNE LEPOTICE SU BACILE KAN NA KOLENA: Među njima je i FATALNA Italijanka koja svima ODUZIMA DAH, dok je Indijka UKRALA šou

Pop kultura -

Večeras je svečano otvoren 76. Kanski festival i to premijerom filma francuskog filma "Jeanne du Barry", a ova prestižna manifestacija tradicionalno okuplja najveća evropska i svetska filma u svetu muzike i mode. I ove godine će crvenim tepihom u Kanu prošetati neke od najlepših žena sveta u glamuroznim, raskošnim, interesantnim kreacijama, pa je ovo ne samo kinematografska, već i svojevrsna modna smotra. Ovaj događaj podrazumeva vrhunsku eleganciju, ali dame redovno pronađu način da istaknu svoj seksepil i zaintrigiraju masu. U našoj galeriji pogledajte neka od večerašnjih izdanja!

Fening El
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Večeras se posebo istakla italijanska misica Paola Turani; ova 35-godišnjakinja blistala je u glamuroznom izdanju kakvo smo videli puno puta, ali već dugo dame su zaboravile na ovakvu jednostavnost. Paoli je nežnoroze toaleta sa svetlucavim štrasom i perjem, te dubokim dekolteom, pristajal zaista izvanredno, a svoju lepotu istakla je i sjajnom šminkom, te odličnom svečanom frizurom.

Paola Turani
foto: : IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za oko nam je zapala i poznata indijska influenserka i model Farhana Bodi vkoja je za razliku od Paole, igrala na kartu raskoši i pompeznosti.

Farhana Bodi
foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Opredelila se za bajkovitu, neverovatnu atraktivnu haljinu u neonzelenoj boji sa perjem i dugačkim šlepom, a iako je ova kreacija pomalo kičasta, definitivno ostavlja snažan utisak.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track