POKORIO KAN SA 22 GODINE MLAĐOM ŽENOM: Harison Ford dobio posebnu nagradu, a na premijeri filma sve oči bile uprte u NJU! (FOTO)
Foto: MCF MegaComFilm

izdominirali

POKORIO KAN SA 22 GODINE MLAĐOM ŽENOM: Harison Ford dobio posebnu nagradu, a na premijeri filma sve oči bile uprte u NJU! (FOTO)

Pop kultura -

Legendarni holivudski glumac Harison Ford, primio je juče počasnu Zlatnu palmu uoči projekcije petog i poslednjeg nastavka serijala o Indijani Džonsu u kojoj igra arheologa.

Harison Ford
foto: MCF MegaComFilm

Inače, Fordu je ovo poslednji put da igra Indijanu Džonsa, jednog od njegovih najpoznatijih likova. Prvi film o Indijani Džonsu izašao je 1981. godine, a ovo je njegov peti nastavak.

- Veoma sam dirnut ovim. Kažu pred smrt vidiš kako ti život prolazi pred očima, ja sam upravo video moj život pred očima - izjavio je Ford sa suzama u očima, nakon uručenja počasne Zlatne palme i zahvalio se supruzi Kalisti Flokart, sa kojom je došao na premijeru, kao i ekipi filma.

Harison Ford
foto: MCF MegaComFilm

Rediteljsku palicu preuzeo je Džejms Mangold, a slavni Stiven Spilberg, koji je do sada režirao sve filmove o Indijani, našao se u ulozi producenta. Ovo ostvarenje počeće sa redovnom bioskopskom distribucijom 29. juna.

Ponovo u javnosti

Posle dužeg vremena, Ford je na Kanskom festivalu prošetao crvenim tepihom sa svojom suprugom Kalistom Flokart, gde je premijerno prikazan film "Indijana Džons i brojčanik sudbine". Njih dovje se jako retko pojavljuju na crvenom tepihu, iako je glumački par zajedno već više od 20 godina.

Odiše elegancijom

Harison Ford
foto: MCF MegaComFilm

Glumica je za ovu svečanu priliku odabrala dugu i elegantnu crnu haljinu, a kosu je raspustila i začešljala u talasima. Svoj mladalački izgled istakla je šminkom, a sve je začinila srebrnim minđušama. Niko od prisutnih nije ostao imun na njenu lepotu i šarm. Glumac je nosio klasično odelo sa leptir mašnom.

Skladan brak

Ovaj slavni par venčao se 2010. godine, Kalista je Fordova treća supruga, a upoznali su se na dodeli Zlatnog globusa 2002. Glumac je tada upravo prolazio kroz razvod od svoje druge supruge, scenariste Melise Matison, koja je preminula godine. 2015.

Razlika u godinama nikada im nije predstavljala problem, ali je neizbežno da ljudi svaki put to naglašavaju i da ih pitaju o tome, na šta se oni ne obaziru mnogo.

Harison Ford
foto: MCF MegaComFilm

- Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopšte ne utiče na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutru kada se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput dečaka - izjavila je jednom glumica.

Glumac ima ukupno petoro dece, dvoje iz prvog braka sa Meri Markard, dvoje iz drugog, a najmlađeg sina, Lijama Lokharta (22), Kalista je usvojila godinu dana pre nego što je započela vezu sa Harisonom, koji je tada prihvatio ga kao svog.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track