GLUMICI U KANU "SEVNULO" MEĐUNOŽJE: Na društvenim mrežama je URNISALI komentarima! "Užas, zbog njene haljine imam TRAUME"! (FOTO)
Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

otkrila previše

GLUMICI U KANU "SEVNULO" MEĐUNOŽJE: Na društvenim mrežama je URNISALI komentarima! "Užas, zbog njene haljine imam TRAUME"! (FOTO)

Pop kultura -

Frederik Bel (48), francuska glumica, našla se u vrlo neprijatnoj situaciji na crvenom tepihu 76. filmskog festivala u Kanu. Ona je naime, prozirom haljinom prekrila grudi, mada je tom prilikom zaboravila da prekrije i međunožje te je javnost videla i previše.

Zlatnim detaljima prekrila je vrat, grudi i donji deo tela - ili je barem tako htela. Pozirala je za fotografe i u jednom trenutku nezgodno stala, pa su uhvatili i ono što je sigurno htela da sakrije od javnosti.

Frederik Bel
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svojoj kreaciji je dodala zlatne visoke potpetice i viseće minđuše, a frizuru je podigla u elegantnu punđu.

Na društvenim mrežama ubrzo su počele da kruže njene fotografije, a svi su kritikovali njenu haljinu.

Frderik Bel
foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia Loading...

Ko god je ovo dizajnirao nije dobro razmislio; Užas, jadna Frederik; Ovo izgleda tako loše, imam traume - pisali su po Tviteru.

U četvrtak su na festival stigle brojne zvezde kako bi videle premijeru petog nastavka franšize "Indijana Džouns" u kojem glavnu ulogu igra Harison Ford.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

Šoping festival „Dupli jedanaesti“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track