ZAVRŠENA POSLEDNJA EDUKATIVNA NEDELJA MAJKI I SNAJKI Nakon dinamične kulinarske sedmice povlastice su dodeljene OVOJ porodici
Foto: Promo

ZAVRŠENA POSLEDNJA EDUKATIVNA NEDELJA MAJKI I SNAJKI Nakon dinamične kulinarske sedmice povlastice su dodeljene OVOJ porodici

Pop kultura -

U današnjem specijalu emisije Majke i snajke, podsetili smo na poslednju edukativnu nedelju ovog zabavnog kulinarskog šou programa koja je za nama.

Takmičarke su uz Rašinu pomoć spremale jela iz zemalja širom sveta. Ovog puta to su bile Nemačka, Izrael, Finska, Češka i Iran. Ono što edukativne nedelje razlikuje od prethodnih jeste to što nema ispadanja, a tim koji se najbolje pokaže dobija dodatno vreme za nabavku namirnica u polufinalu.

A porodice koje su kuvale prethodne nedelju su:

Ponedeljak

Porodica Đorđević – Beograd

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Tim Đorđević spremao je jelo poreklom iz Nemačke. Majka Milijana i snajka Tanja su se uz Rašinu pomoć oprobale u pripremi gratina sa spanaćem i šparglom.

Utorak

Porodica Rili – Tivat

Tim Rili iz Tivta imao je zadatak da spremi jelo iz Izraela. Majka Milenka i snajka Jelena spremale su pitu pastel de merindžena.

Sreda

Porodica Petrović - Beograd

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Tim Petrović spremao je finski specijalitet, finsku pitu kalekuko.

Četvrtak

Porodica Todorović – Beograd

Tim Todorović pripremao je jelo poreklom iz Češke. Majka Koštana i snajka Ivana su uz Rašinu i Sekinu pomoć pripremale knedle sa spanaćem.

Petak

Porodica Hostman – Beograd

Na čelu tima Hostman bile su majka Violetka i snajka Biserka koje su pripremale jelo iranske kuhinje, tačnije persijsku musaku.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

A porodica koja je dobila posvlastice u polufinalu, jeste porodica Rili iz Tivta koja je oduševlila svojim Pastelom de merindžena. Želimo im sreću u daljem takmičenju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track