DA LI ZNATE KO JE U PITANJU? Legendarni glumac viđen u javnosti prvi put posle četiri godine, mnogi ga nisu prepoznali (FOTO)
Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

uhvaćen

DA LI ZNATE KO JE U PITANJU? Legendarni glumac viđen u javnosti prvi put posle četiri godine, mnogi ga nisu prepoznali (FOTO)

Pop kultura -

,

Penzionisani glumac i legenda Danijel Dej Luis pojavio se u javnosti prvi put posle četiri godine.

Danijel Dej Luis
foto: Profimedia

Povučeni trostruki dobitnik Oskara, koji je svoj poslednji film snimio 2017. godine, pokušao je da ostane neprimetan dok je u četvrtak obavljao poslove u Njujorku, skrivajući se iza tamnih sunčanih naočara i crne bejzbol kape. No identitet 66-godišnje zvezde otkrila je činjenica da je koristio telefon na preklop - uređaj zbog kog je postao viralan još 2018. godine. Dej Luis je takođe primećen kako se potpisuje svojim imenom dok je preuzimao paket u Njujorku.

Danijel Dej Luis
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac poreklom iz Velike Britanije, koji je obrijao glavu 2017., a sada ima srebrne uvojke do ramena. U petak je glumac viđen drugi put u isto toliko dana, s istom kapom i naočalama, dok je hodao ruku pod ruku s dugogodišnjom suprugom Rebekom Miler (60).

Danijel Dej Luis
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavni glumac svoje vreme provodi između Njujorka i Anamoea u Irskoj sa suprugom, s kojom je u braku od 1996. Par ima dvojicu sinova - Ronana (24) i Kašela (21). Dej Luis takođe ima sina Gabriela (28) iz prethodne veze s francuskom zvezdom Izabele Ađani. Dej Luis se povukao iz glume u junu 2017. nakon blistave karijere koja je trajala više od tri decenije, piše Index.

Danijel Dej Luis
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Danijel Dej Luis više neće raditi kao glumac. Neizmerno je zahvalan svim svojim saradnicima i publici tokom godina. Ovo je privatna odluka i ni on ni njegovi zastupnici neće dalje komentarisati ovu temu", glasila je tada izjava njegovih predstavnika. Od tada, glumac je izbegavao pažnju te je u javnosti fotografisan svega nekoliko puta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track