DŽENIFER LOPEZ UHVAĆENA U ŠOKANTNOM IZDANJU: Na mrežama fanovi je SUROVO isprozivali: "Moja baba je nosila lepši DŽEMPER"!
Foto: Profimedia

FOTO

DŽENIFER LOPEZ UHVAĆENA U ŠOKANTNOM IZDANJU: Na mrežama fanovi je SUROVO isprozivali: "Moja baba je nosila lepši DŽEMPER"!

Pop kultura -

Dženifer Lopez, pop divu, navikli smo da viđamo u top izdanju, uvek sređenu, nebitno da li je na crvenom tepihu ili se šeta sa Benom.

Dženifer Lopez, dodela nagrada
foto: Printscreen/ Youtube

Ipak, i Džej Lo je samo žena od krvi i mesa, i ona, kao i svi, ima dane kada jednostavno nema snage da se posebno doteruje, posebno kada misli da će uspeti da se provuče i pobegne od paparaca.

Međutim, kada ste zvezda kao što je latino pevačica i glumica, šanse da vas ne fotografišu uglavnom su ravne nuli, što je i poslednji put bio slučaj.

Naime, paparaci su Lopezovu uslikali dok je išla do kancelarije, kada je mislila da je niko neće videti. Uz top belu majicu obukla je široke farmerke i obične bele patike, dok je preko nabacila debeli džemeper sa inicijalima, a na licu nije imala šminke, niti je bila isfenirana.

Dženifer Lopez
foto: SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, njen izgled nije se svima dopao. Jedan od najčešćih komentara ticao se upravo džempera, te su mnogi pisali na mrežama da su "njihove babe nosile lepši".

Međutim, to nije sve što je ljudima privuklo pažnju. Naime, iako je bilo primetno da je Džej Lo umorna, njena koža je ipak izgledala fantastično nimalo odavajući njene prave godine.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

SVE BLJEŠTI I SIJA: Ceca u prazničnom raspoloženju, ali njen prirodan izgled ostavlja bez DAHA! (

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track