GLUMICA ODGONETNULA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

kurir tv

GLUMICA ODGONETNULA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Pop kultura -

Nakon nekih nedela i nevaspitanja koje deca pretoče u društveni svet, mnogi to klasifikuju kao propust roditelja.

Današnjica je navela da su urušeni ili makar oštećeni brakovi uobičajena stvar, pa tako se za svakakve ispade upravo okrivljuju akteri koji su doprineli u razaranju tvorevine koja se zove brak.

Glumica Vesna Stanković je gostovala u emisiji "Pusti brigu" kada je spomenula škole roditeljstva, ali je i savetovala decu koja u kući ne mogu da pronađu mir.

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

- Stalno slušamo o nekim školama roditeljstva. Međutim, smatram da to ne postoji, ne može neko da ode u školu i da nauči da bude roditelj. Prvo to mora da pokupi iz sopstvene porodice. Mahom se dešava da imamo urušene odnose u porodicama i da su deca već oštećena. Kada je primarno u svojoj porodici oštećeno, dete nema šta drugo da prenese, nema model koji da prenese - započela je Stanković, pa je rekla šta dete može da radi kako bi sebi pomoglo:

- Ono može da radi na sebi, da se obrazuje, otvori svoj um i da pokuša da razreši sopstvene probleme, kako bi postalo najbolji roditelj svom detetu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track