KAKO JE BEZOS OKRENUO PREVARU SA FATALNOM VODITELJIKOM U SVOJU KORIST? Pre 5 godina napravio SKANDAL, a sad staje na ludi kamen!
Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia;

EVO KAKO

KAKO JE BEZOS OKRENUO PREVARU SA FATALNOM VODITELJIKOM U SVOJU KORIST? Pre 5 godina napravio SKANDAL, a sad staje na ludi kamen!

Pop kultura -

Preduzetnik i multimilijarder Džef Bezos (59) verio se za devojku Loren Sančez (53), sa kojom je započeo vezu dok je bio u braku sa suprugom Mekenzi Skot (53).

Osnivač Amazona i spisateljica bili su zajedno 25 godina, iz vremena pre nego što je Amazon postojao i otkako Bezos nije imao ni približno status koji ima sada. Ali sve se promenilo 2018. kada je započeo aferu sa voditeljkom Loren Sančez (53), koju je godinu dana kasnije razotkrio National Enkuirer objavljivanjem poruka koje su ljubavnici slali jedno drugom.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Afera Džefa Bezosa šokirala je javnost, jer se činilo da ima veoma stabilan brak. Ipak, preduzetnik je uspeo da „okrene” medije na svoju stranu, nastavi vezu sa Loren, i sve to uz minimalnu osudu javnosti. Nedugo nakon što je ceo skandal isplivao na površinu, bivši 'moćni par' se razveo, uz poruke da planiraju da ostanu u dobrim odnosima, a Mekenzi je dobila 4% akcija Amazona, čime je postala 35. najbogatija žena na svetu.

Nedavni angažman preduzetnika izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama koji su pitali kako je Bezos uspeo da 'spasi' svoju reputaciju. Mnogi na TikToku su se složili da je nastavak njegove veze sa Loren zapravo najbolji način da se to dogodi, da pokaže svetu da afera nije bila zbog njegovog slabog karaktera, već zato što je u njoj pronašao „onog pravog“.

@designalily Reputation is priceless in his world, bc you can't buy character #siliconvalley #amazon #techtok ♬ Swan Lake "dance of four swans" - Kohrogi

S druge strane, da je ostao sa Mekenzijem i izvinio se za prevaru, javnost bi bila željna da popusti i ponovi istu stvar. Jedan TikToker je napravio poređenje između njega i bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, koji je imao aferu sa tada 22-godišnjom stažistom Monikom Levinski, nakon čega nije napustio Hilari.

Ipak, ostao je upamćen kao neko ko je bio spreman da prevari svoju ženu, što je Bezos verovatno želeo da izbegne. Sančez je takođe potpuna suprotnost Bezosovoj bivšoj supruzi, koja se skrivala od očiju javnosti i često govorila da je mnogo privatnija od svog muža i da uživa u mirnijem životu. S druge strane, nova verenica je već bila dobro poznato televizijsko ime i uvela je Bezosa u holivudske krugove u kojima nije viđen ranije.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:53

PRVIH 5 GODINA SE RADI 15 SATI DNEVNO 7 DANA NEDELJNO! Srbin koji okreće milione na Volstritu: OVO JE NAJVAŽNIJE ZA CV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track