VODITELJKA USRED EMISIJE OBAVESTILA GLEDAOCE DA IMA RAK: Evo zašto je donela ovakvu ODLUKU, a onda se RASPLAKALA u kameru (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

želi da podigne svest o bolesti

VODITELJKA USRED EMISIJE OBAVESTILA GLEDAOCE DA IMA RAK: Evo zašto je donela ovakvu ODLUKU, a onda se RASPLAKALA u kameru (VIDEO)

Pop kultura -

Kako je rak dojke druga najčešća bolest kod žena, popularna američka voditeljka Ali Mejer (41) je u cilju podizanja svesti o toj bolesti odlučila da ide korak napred i da sa svojim fanovima na Fejsbuk stranici podeli svoj prvi mamogramski pregled. Međutim, pregled se nije završio kako je ona očekivala.

Prvih nekoliko minuta tokom uključenja uživo, novinarka iz Oklahome bila je potpuno vesela i nasmejana i svojim fanovima objašnjavala prve korake mamografije.

Svega par minuta kasnije, Mejer je krenula da plače - lekari su joj saopštili da ima rak dojke. Međutim, ona je odlučila da svaki trenutak podeli sa svojim gledaocima.

- Dakle, nadala sam se rutinskom mamogramu, ali evo kako je prošlo. Bila sam uverena da se neće desiti ništa posebno, međutim...Imam rak dojke. Imam gomilu pitanja na koje još uvek nemam odgovor - rekla je kroz suze u kameru.

Njeno uključenje uživo pratilo na desetine hiljada ljudi putem Fejsbuka.

- Sledeće nedelje idem na magnetnu rezonancu kako bi se rezultati potvrdili i kako bismo znali više o kanceru sa kojim se borim - rekla je.

Uskoro, postala je glavna vest lokalnih pa i svetskih medija.

- Bilo je strašno teško i šokantno. Takve stvari protresu vas do srži. Svakako se nisam nadala da ću ove vesti saopštiti u etar, ali eto, makar je zaista podignuta svest o raku dojke.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

03:30

OTKRILA SAM RAK DOJKE NA ROĐENDAN! Takve trenutke svaka žena želi da zaboravi: Ovo je priča hrabrih žena koje su pobedile bolest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track